Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dokładnie moja 10 lat, karmiona miesiąc i odkąd chodzi do szkoły zero chorób. W przedszkolu to chyba 2 razy. Od zawsze odpukać bardzo mało choruje.Nie wiem dlaczego, ale bardzo dużo mam twierdzi ze mleko modyfikowane to złoJa powiem tak. Corka karmiona piersią przez 11mc chorowala mi strasznie i paraktycznie raz w miesiącu była na antybiotyku. Syn karmiony jedynie 3 mce cycem a później modyfikowanym i do dziś choruje sporadycznie… jak mi ktoś próbuje wmówić jakie to cuda robi mleko matki to jade z nim ostro. Bo sama wiem ze g.wno daje. Jedynie to jest to wygoda. Nie musisz wstawać w nocy i przygotowywać mieszanki, nie wydajesz tyle kasy, ale musisz tez być zdyscyplinowana, bo jak zjesz coś co dziecku nie podpasuje to meczy się dziecko i ty razem z nim. Jedyne co cenie w KP to bliskość mamy i dziecka. Niesamowita wiez która nie stworzy się butelka
Ja chciałabym KP ale jestem już doświadczona i wiem ze nie zawsze musi się udać
i tez się nic nie stanie. Na pewno nie będę ściągać pokarmu, mrozić, przechowywać i odgrzewać. Szkoda moich cycków.
Trzeba prosić o probiotyk ginekologiczny. Są doustne i doppchwowe. Warto co jakiś czas sobie kurację zrobić tak profilaktycznie.Mówie babie w aptece żeby mi dała probiotyk dla kobiet w ciąży ona mi daje a tam pisze nie stosować w ciąży![]()
A jaki pani farmaceutka Ci podała?Mówie babie w aptece żeby mi dała probiotyk dla kobiet w ciąży ona mi daje a tam pisze nie stosować w ciąży![]()
I pytanie - ta grupa zamknięta już działa, jest ? Bo ta moja aplikacja nic mi nie pokazuje, chyba będą musiała na nowo zainstalować.[emoji17]
Ja dostałam tabletki dopochwowe. Po stosunku było już dobrze, swędziało mnie i tak jak pisałam wcześniej pomagała mi palcówkaDziewczyny co na infekcje intymna bez recepty?Już wariuje... Ostatnio dostałam od lekarza globulki pimafucin, pomogły ale po stosunku znowu to dziadostwo... Mimo że mąż też dostał leki. Nie będę co 2tyg biegać po recepty bo zbankrutuje płacąc za każdą wizytę po 250zl... Jest coś co na was działa i jest dostępne od ręki? Dziękuję z góry.
Entero DietA jaki pani farmaceutka Ci podała?
Ja stosowałam provag w kapsułkach doustnie, jego cena zwala z nóg, więc teraz przeszłam na estabiom mama.