Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Faktycznie ładny już brzusioMój jest o taki.
Co prawda nie należę do szczupłych osób ale też nie do otyłych, ale takiego brzucha to ja nigdy nie miałam![]()
Śliczny brzusioMój jest o taki.
Co prawda nie należę do szczupłych osób ale też nie do otyłych, ale takiego brzucha to ja nigdy nie miałam![]()
WitajWitajcie mamuśki,
Czytam Wasze radości i troski
Cieszę się Waszym szczęściem
Spodziewam się swojego pierwszego dzieciątka, wyczekanego gdyż mam 30 lat, a udało się się za pierwszym staraniem
Obecnie jestem w 12 tc, termin porodu na 27/28 lipca
Jako że przeżywam takie momenty jak pierwsze zobaczenie serduszka, pierwsze zobaczenie jak skacze maleństwo i jakie ma cudowne stópki... czekam niecierpliwie na pierwsze ruchy,które będę mogła poczuć
Opowiedzcie kochane co Wam utkwiło w pamięci i jak poczułyście pierwsze ruchy swoich maluszków![]()
Gratuluję ❤ Łezki wzruszeń będą nam towarzyszyć zapewne już na zawsze mając dzieciWitajojj każda ciąża chyba tak samo ekscytuje i wzrusza
ja jestem w drugiej ciąży i ostatnio na USG prenatalnym poleciały łezki
pierwsze "gili-gili" maleństwa też oczywiście wzrusza a później to taka trochę zabawa z dzieckiem jak głaszcząc brzuch prowokuje się go do ruchów
przepiękny czas!
Dokładnie tak i jeszcze hormony robią swojeGratuluję ❤ Łezki wzruszeń będą nam towarzyszyć zapewne już na zawsze mając dzieci))
Nie mogę uwierzyć, ze aż taka ze mnie marzycielka się zrobiła a każdy dzidziuś wywołuje u mnie roztop serca![]()