Chętnie, może faktycznie razem się na UCK spotkamy, ale świat jest mały!!! HihiJa w pierwszej kolejnosci UCK, a jak wyrzucą to zaspabo na zaspie nie mają zzo
no to zostańmy w kontakcie haha
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Chętnie, może faktycznie razem się na UCK spotkamy, ale świat jest mały!!! HihiJa w pierwszej kolejnosci UCK, a jak wyrzucą to zaspabo na zaspie nie mają zzo
no to zostańmy w kontakcie haha
To trzymam kciuki na pewno będzie wszystko dobrzeAsia ja jestem w ciąży bliźniaczej z terminem na 6.07. ale będziemy rozwiązywać ciążę 3-4 tyg wcześniej. Pierwsze chyba ruchy poczułam dopiero w 18tyg a później nic.. teraz mam 19+2 i chyba dalej niewiele czuje może kilka razy i się martwię bo ostatnie usg miałam 18.01 ale kolejne już we wtorek![]()
Ja zaczęłam w tym tygodniu zajęcia w Supermama na Przymorzu. Jest tam świetna położna (takie sprawia wrażenie, taka konkretna) zajęcia teoretyczne są online co 2 tygodnie, ćwiczenia 3x w tyg. Też online, do tego co tydzień webinary z różną tematyką od laktacji przez chustowanie i inne cudaDzien dobry!
Jestem z Gdańska. Mam 31lat
O ciąże staraliśmy się dłuższy czas, ale w końcu się udało!
Jest to moja pierwsza ciąża, termin na 22 lipca.
Z własnej woli zrobiłam testy NIPT, spodziewamy sie chłopczyka
Chodzę do lekarza w Medicover.
Chetnie dowiem się o zajęciach dla przszłych mam w Gdańsku!
Wydaje mi sie, ze zaczynam czuć ruchy dziecka, cudowne uczucie!
Pozdrawiam![]()
CześćI jeszcze mam pytanie kiedy poczułyscie pierwsze ruchy waszych maluszków?
Czekam w takim razie na recenzję po pierwszych kilku zajęciach czy wartoJa zaczęłam w tym tygodniu zajęcia w Supermama na Przymorzu. Jest tam świetna położna (takie sprawia wrażenie, taka konkretna) zajęcia teoretyczne są online co 2 tygodnie, ćwiczenia 3x w tyg. Też online, do tego co tydzień webinary z różną tematyką od laktacji przez chustowanie i inne cudaNo i co drugi tydzień zajęcia praktyczne online. Mówię oczywiście o pakiecie na NFZ.
Co skłania was do wyboru UCK? Ja zastanawiałam się właśnie nad Zaspą, ale właśnie ta położna dużo opowiada o UCK i się zaczęłam nad tym zastanawiać![]()
Hejka!Ja zaczęłam w tym tygodniu zajęcia w Supermama na Przymorzu. Jest tam świetna położna (takie sprawia wrażenie, taka konkretna) zajęcia teoretyczne są online co 2 tygodnie, ćwiczenia 3x w tyg. Też online, do tego co tydzień webinary z różną tematyką od laktacji przez chustowanie i inne cudaNo i co drugi tydzień zajęcia praktyczne online. Mówię oczywiście o pakiecie na NFZ.
Co skłania was do wyboru UCK? Ja zastanawiałam się właśnie nad Zaspą, ale właśnie ta położna dużo opowiada o UCK i się zaczęłam nad tym zastanawiać![]()
Dzięki za wszystkie informacje. Nie wiedziałam że na zaspie nie mają zzo. Co do tego oddziału to właśnie dowiedziałam się o tym na pierwszych zajęciach ze szkoły rodzenia.Hejka!
O dziekuje Ci za info, zobacze co to za supermama na przymorzu
W uck porodówka jest świeżym oddziałem, bardzo nowoczesne sale ( tam przenieśli szpital kliniczna). Oraz mają tam znieczulenie ZZO.
Z kolei na zaspie, na porodówce wciąż funkcjonują dwa oddziały. Jeden również nowy, a drugi stary - nie wiesz gdzie trafisz. Na starym oddziale wyposażenie jest bardzo stare, toalety dopiero aż na korytażu - ponoc niełatwo tam dojsc po porodzie.
Oraz nie mają tam znieczulenia ZZO.
W obu szpitalach opieka bardzo dobra, duzo osób chwaliło.
Wszystkie te informacje wyczytalam na grupie na fb " gdzie rodzic trojmiasto"
Pozdrawiamna kiedy termin?