Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kiedyś dziewczyny pisały że już nie przyjmują, bo stworzyły sobie zgraną grupę. Dlatego cala reszta starała się odświeżyć ten wątek żeby nie umarłW sumie to chyba wszystkie miesiące mają swoje prywatne. Dziewczyny z sierpnia też mają ale już nie przyjmuja nowych. Jeżeli lipcówki przyjmują to chętnie dołączę![]()
Czyli jak samo jak na sierpniowkachKiedyś dziewczyny pisały że już nie przyjmują, bo stworzyły sobie zgraną grupę. Dlatego cala reszta starała się odświeżyć ten wątek żeby nie umarł![]()
Ja nic nie wiem o tej grupieHej dziewczyny, chciałam się upewnić, że wiecie ze lipcowe mamy mają swoją grupę zamkniętą? Tak mi się wydaje, że chyba części z Was nie kojarzę w postach na zamkniętej grupie
Hej mamuśki.
No owszem jest grupa zamknięta, jak w każdym miesiącu ... po pewnym czasie gdy grupa robi sie zwarta, zgrana i związana tworzy się dział zamknięty , gdzie wstęp mają tylko osoby ze zgranej grupy.
Tu , na ten wątek wstęp maja dosłownie wszyscy, każdy kto jest na babyboom .
Na części zamkniętej jesteśmy bardziej otwarte, część osób nie lubi pisać na forum otwartym o swojej pracy czy wrzucać swoje zdjęcia ze swojego brzuszka czy ogólnego wyglądu.
Wybaczcie ale części z was w ogóle nie znam.
Nie mniej ja np staram się chociaż od czasu do czasu też tu zaglądać.