G
gosc198
Gość
.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Eeee to jak dwie różne jednostki to już zupełnie nie ma co. Pewnie wszystko ok.no są to dwie inne jednostki niby...bo hcg w j.m.a beta u/ml ale mimo to mam złe przeczucia ... za godzinę bedzie wiadomo![]()
Otóż toNajpierw się człowiek stresuje gdy czeka na wyniki, potem się człowiek stresuje jak inne mają wizyty, a potem będzie się stresować gdy przyjdzie własna wizyta![]()
Spokojnie, jak się dzidzia urodzi będzie gorzejMoja tez - dlatego jestem pewnie taka „posrana”![]()
A mimo to za wszelką cenę do tego dążymySpokojnie, jak się dzidzia urodzi będzie gorzej![]()
Dokładnie ❤ wszystko musi być dobrze i koniecA mimo to za wszelką cenę do tego dążymy![]()
Córka - w marcu kończy 4 lata...Ja bym też mogła ciągle spać. W pierwszej ciąży tak nie miałam. A z ciekawości macie dzieci, w jakim wieku? Która to Wasza ciąża?
Ja mam wrażenie jakbym właśnie teraz była w pierwszej. [emoji1751][emoji23] W pierwszej byłam bardziej zorganizowana i wszystko wiedziałam a teraz ? [emoji44] " Posrana" ( jak to nazwalas [emoji39]) nie wiem co mam robić i jakiś strach w oczach..Moja tez - dlatego jestem pewnie taka „posrana” [emoji85]