• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipcowe mamy 2022

reklama
Dziewczyny to mój poprzedni gin do którego chodziłam 10 lat zawsze najpierw badał mnie na fotelu a potem usg dopochwowe i usg piersi odrazu. No to zawsze ubierałam spudnice i koszule żeby całkiem nago nie leżec a kiedyś nie wiem co mi odwaliło No i mówię ubiorę tunikę i leginsy. I w drodze do gin mnie olśniło że przecież usg piersi będzie robił No i takim sposobem leżałam na leżance jak Ewa 🤣😲
Mi najpierw zrobił górę potem się ubrałam zciągnęłam dol i zrobił dol także luz ;) lekarz świetny młody i przystojny hehe i fajny

reklama
Sory, że tak walnę pytanie prosto z mostu ... ale czy wy też macie codziennie wzmożone gazy ? 🤦‍♀️🤭
Boże jedyny przychodzi wieczór i nagle zaczyna się faza jakbym zjadła fasolkę albo kapuśniak z kminkiem, niezależnie od tego co w danym dniu zjem , a bywa że tak jak np dzisiaj nie jem słodyczy bo mnie dziś nie ciągnie, piję wodę, na obiad rybka z marchewką w parowarze i ryż i nagle przychodzi wieczór i przez kilka godzin będę... ... dobrze że bezwonne 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
matko, ja tak mam! Wieczorem strzelam z armaty, a najbardziej jak się położę do spania. Dramat😅

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry