Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zrobiłam podobnie spakowałam i na torbie mam kartkę z brakamiJa też w końcu spakowałam na torbie położyłam kartkę czego jeszcze brakuje i co mam dołożyć, jak coś dokładam to skreślambo z moją pamięcią coś słabo ostatnio
zastanawiam się nad rozkiem czy brać go do szpitala i jaki kocyk czy taki cieńszy? Jakie wy macie? Odbierałyście już pampersy z Rossmann?
Hej dziewczyny ja już po wizycie. Malutka jest głowa w dół, a dzis w nocy poczułam takie konkretne ruchy to chyba wtedy się obróciła. Dala się dokładnie zmierzyć ma 2600 prawie, dziś mam 35 tydz i 0 dni. Kolejna wizytę mam za tydzień bo doktor stwierdził, że teraz to już w każdej chwili może się coś zadziać. Pobrał mi gbs. Szyjka się troszkę skróciła ale jest zamknięta. Pytałam o truskawki doktor powiedział żeby spokojnie jeść z umiarem bo następne dopiero za rok![]()
Też mam już co tydzień. Młody ok. 2.5 kg. I ktg już mi robią. 35+0Hej dziewczyny ja już po wizycie. Malutka jest głowa w dół, a dzis w nocy poczułam takie konkretne ruchy to chyba wtedy się obróciła. Dala się dokładnie zmierzyć ma 2600 prawie, dziś mam 35 tydz i 0 dni. Kolejna wizytę mam za tydzień bo doktor stwierdził, że teraz to już w każdej chwili może się coś zadziać. Pobrał mi gbs. Szyjka się troszkę skróciła ale jest zamknięta. Pytałam o truskawki doktor powiedział żeby spokojnie jeść z umiarem bo następne dopiero za rok![]()
2600 to niby juz duże dzieciątko, ale pamiętam jak kuzynka urodziła córkę 2600 to był taki okruszekHej dziewczyny ja już po wizycie. Malutka jest głowa w dół, a dzis w nocy poczułam takie konkretne ruchy to chyba wtedy się obróciła. Dala się dokładnie zmierzyć ma 2600 prawie, dziś mam 35 tydz i 0 dni. Kolejna wizytę mam za tydzień bo doktor stwierdził, że teraz to już w każdej chwili może się coś zadziać. Pobrał mi gbs. Szyjka się troszkę skróciła ale jest zamknięta. Pytałam o truskawki doktor powiedział żeby spokojnie jeść z umiarem bo następne dopiero za rok![]()
Ja też już bym chciała chodzić na wizyty co tydzieńTeż mam już co tydzień. Młody ok. 2.5 kg. I ktg już mi robią. 35+0