Tralalala25
Fanka BB :)
przy pierwszej ciazy to sie mozesz naczekac za brzuszkiemJa nie mam nic. Taki jak zawsze.
Boże czy to dziecko naprawdę tam jest?![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
przy pierwszej ciazy to sie mozesz naczekac za brzuszkiemJa nie mam nic. Taki jak zawsze.
Boże czy to dziecko naprawdę tam jest?![]()
Nie przeszkadza mi to, może mniejsze rozstępy będą jak będzie mniejszyprzy pierwszej ciazy to sie mozesz naczekac za brzuszkiem![]()
My się czaimy jak tu powiedzieć o 5 ciąży hahahahaAle to ja miałam to samo. Jak sobie wyobrażałam w głowie, że mówię to taka radość, a jak już przyszedł moment to był stres i się poplakalam![]()
a z rozstepami to loteria genowa jestNie przeszkadza mi to, może mniejsze rozstępy będą jak będzie mniejszy![]()
Właśnie wiem. Ale mimo wszystko już smaruje się, szczotkuje na sucho (to akurat robiłam już wczesniej), staram się lekko ćwiczyć. Zobaczymy czy moje wysiłki sie na coś zdadząa z rozstepami to loteria genowa jestja np ani jednego sie nie dorobilam przez cala donoszona ciaze
moja mama tak samo, 2 ciaze i zadnych rozstepow
Potwierdzam. 4 ciąże i dopiero przy 4 wyszły mi zaledwie 3 rozstępy... Ale to u nas w rodzinie genetycznea z rozstepami to loteria genowa jestja np ani jednego sie nie dorobilam przez cala donoszona ciaze
moja mama tak samo, 2 ciaze i zadnych rozstepow
no to na pewno nie zaszkodzi, robie tez te wszystkie rzeczy oprocz szczotkowaniaWłaśnie wiem. Ale mimo wszystko już smaruje się, szczotkuje na sucho (to akurat robiłam już wczesniej), staram się lekko ćwiczyć. Zobaczymy czy moje wysiłki sie na coś zdadzą