reklama

Lipcowe mamy 2026 ❤️

reklama
Ja miałam od lekarza skierowanie na ferrytyne (napisz na chat mediciver żeby dali skierowanie i bez problemu) Nigdy wcześniej tego nie badałam bo myślałam że jak hemoglobina ok to reszta też. Myślę że waro zbadać
znaczy ja wiele razy badałam, tylko no w tych badaniach wstępnych teraz nie dostałam. Może faktycznie jak napiszę na czacie i powiem, że mam wizytę to dadzą mi skierowanie

Ja akurat z ferrytyną i całą gospodarką żelazową zawsze ok. Teraz też, sprawdzałam niedawno.
Ja właśnie zaliczam pierwsze ciążowe wyrzuty sumienia - po całym dniu wpychania w siebie diety cukrzycowej, której nie mogłam nawet przełknąć, poległam i właśnie grzeję wodę na zupkę chińską 😅
Mam nadzieję, że jutro będzie lepiej 🥹

Ja akurat z ferrytyną i całą gospodarką żelazową zawsze ok. Teraz też, sprawdzałam niedawno.
Ja właśnie zaliczam pierwsze ciążowe wyrzuty sumienia - po całym dniu wpychania w siebie diety cukrzycowej, której nie mogłam nawet przełknąć, poległam i właśnie grzeję wodę na zupkę chińską 😅
Mam nadzieję, że jutro będzie lepiej 🥹
i niech Ci ta zupka chińska smakuje! Radzisz sobie świetnie! A jak miną wszystkie nudności i wymioty to wtedy będzie miejsce na dbanie o jedzenie, teraz to jest tryb przetrwania 😂

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry