reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipcowe mamy 2026 ❤️

Beta 22.10 - 400
Beta dzisiaj - 70.000 😳

Zrobiłam, bo na ostatniej wizycie lekarz mi zlecił, 6.11. był tylko pęcherzyk i kazał sprawdzić poziom bety. Mam wizytę z usg 18.11. i to będzie kluczowy moment 🫣 Strasznie się martwię, trochę mnie ta beta uspokoiła ale jednak zdarza się i tak, że beta wysoka, a jajo puste 🥲
No cos Ty, trzymajmy się dobrej myśli! Bardzo ładna beta i na pewno oznacza same dobre rzeczy ❤️

reklama
Beta 22.10 - 400
Beta dzisiaj - 70.000 😳

Zrobiłam, bo na ostatniej wizycie lekarz mi zlecił, 6.11. był tylko pęcherzyk i kazał sprawdzić poziom bety. Mam wizytę z usg 18.11. i to będzie kluczowy moment 🫣 Strasznie się martwię, trochę mnie ta beta uspokoiła ale jednak zdarza się i tak, że beta wysoka, a jajo puste 🥲
Piękny wynik 😍
Martwisz się jak każda z nas, ale wszystko będzie pięknie 👶

Czesc, dołączam do wątku, dziś pozytywny test 🥹 termin z om 21.07, pierwsza wizyta u lekarza dopiero 03.12 bedzie to 7 tydzień, mam nadzieje , ze na niej uslysze 💜🙂

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry