No cos Ty, trzymajmy się dobrej myśli! Bardzo ładna beta i na pewno oznacza same dobre rzeczyBeta 22.10 - 400
Beta dzisiaj - 70.000
Zrobiłam, bo na ostatniej wizycie lekarz mi zlecił, 6.11. był tylko pęcherzyk i kazał sprawdzić poziom bety. Mam wizytę z usg 18.11. i to będzie kluczowy momentStrasznie się martwię, trochę mnie ta beta uspokoiła ale jednak zdarza się i tak, że beta wysoka, a jajo puste
![]()
reklama
karolinaaax
Zaciekawiona BB
Ja już po wizycie, pęcherzyk w macicy, zarodek piękny i słyszeliśmy serduszko
nie mogę w to uwierzyć 
LadyCaro
Aktywna w BB
super wieści!Ja już po wizycie, pęcherzyk w macicy, zarodek piękny i słyszeliśmy serduszkonie mogę w to uwierzyć
![]()
a ile t+d dziś jest?
karolinaaax
Zaciekawiona BB
Dzisiaj 6+4super wieści!
a ile t+d dziś jest?
sarah98765
Początkująca w BB
Piękny wynikBeta 22.10 - 400
Beta dzisiaj - 70.000
Zrobiłam, bo na ostatniej wizycie lekarz mi zlecił, 6.11. był tylko pęcherzyk i kazał sprawdzić poziom bety. Mam wizytę z usg 18.11. i to będzie kluczowy momentStrasznie się martwię, trochę mnie ta beta uspokoiła ale jednak zdarza się i tak, że beta wysoka, a jajo puste
![]()
Martwisz się jak każda z nas, ale wszystko będzie pięknie
NowyStart
Początkująca w BB
Dzisiaj piękne nowiny.Ja już po wizycie, pęcherzyk w macicy, zarodek piękny i słyszeliśmy serduszkonie mogę w to uwierzyć
![]()
NowyStart
Początkująca w BB
Hej, super, że jesteśCzesc, dołączam do wątku, dziś pozytywny testtermin z om 21.07, pierwsza wizyta u lekarza dopiero 03.12 bedzie to 7 tydzień, mam nadzieje , ze na niej uslysze
![]()
Cześć dziewczyny! Od jakiegoś tygodnia nieśmiało tu zaglądam, ale nie wiedziałam czy będzie dane mi dołączyć
wczoraj 15 dpo (nie wiem jak tyle wytrzymałam
) test pozytywny
dzisiaj i w sobotę idę na betę. Pierwszą wizytę mam już 20.11, wiem, że szybko i za wiele się się dowiem, ale muszę skonsultować z lekarzem, bo 1.12 miałam mieć zabieg łyżeczkowania (na początku starań wykryto u mnie hpv 16). Dostałam zielone światło, aby nie rezygnować ze starań i udało się.
Termin pokazuje mi na 20.07
Termin pokazuje mi na 20.07
reklama
Podziel się: