reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipcowe mamy 2026 ❤️

O matko, wszystko dobrze ...tylko Pan Doktor nas poinformował, że mamy 2 serduszka 😱. Będą bliźniaki. Tego się kompletnie nie spodziewaliśmy ... Jeszcze chyba nie oswoiłam się z tą myślą ....za 2 tygodnie muszę umówić wizytę bo nie wiadomo czy każdy bobas ma swoje łożysko, czy mają jedno wspólne ... trochę się denerwuję ... ale też cieszę ... jakoś to bedzie😊❤️❤️
Zobacz załącznik 1729846
Wow, ale niespodzianka! 😍

reklama
Dzień doberek :) współczuję tym, które nadal cierpią :( Ja od wczoraj na nowo dostałam powera i ulepiłam 90 pierogów z kapustą i grzybami już na Święta, przy okazjj zrobiłam gar łazanek na obiad i upiekłam testowe ciasto pod kątem Świąt… Na szczęście apetyt mi się normuje już jem mniej i zaczyna mnie ciągnąć do lasu pobiegać , dzisiaj już przeziębienie poza lekkim katarem nie doskwiera więc wychodzę w Świat😍

Po tych wczorajszych dwóch serduszkach Karo30 jestem nadal w szoku… ale tak pozytywnie🥰 mam drugą wizytę już wnet a jednak tak daleko 10.12 (tego dnia mam też start prenatalnych) i jakby mi wyskoczyły dwa serduszka to bym zwariowała ze szczęścia 🥰 i jeszcze te moje ultra wysokie bety na start 🤭 Jednakże zejdźmy na ziemie mamy do zrobienia jeszcze sto ruskich 😆☺️🙃

Dzień doberek :) współczuję tym, które nadal cierpią :( Ja od wczoraj na nowo dostałam powera i ulepiłam 90 pierogów z kapustą i grzybami już na Święta, przy okazjj zrobiłam gar łazanek na obiad i upiekłam testowe ciasto pod kątem Świąt… Na szczęście apetyt mi się normuje już jem mniej i zaczyna mnie ciągnąć do lasu pobiegać , dzisiaj już przeziębienie poza lekkim katarem nie doskwiera więc wychodzę w Świat😍

Po tych wczorajszych dwóch serduszkach Karo30 jestem nadal w szoku… ale tak pozytywnie🥰 mam drugą wizytę już wnet a jednak tak daleko 10.12 (tego dnia mam też start prenatalnych) i jakby mi wyskoczyły dwa serduszka to bym zwariowała ze szczęścia 🥰 i jeszcze te moje ultra wysokie bety na start 🤭 Jednakże zejdźmy na ziemie mamy do zrobienia jeszcze sto ruskich 😆☺️🙃
Super że tak dobrze się czujesz 😍😍
Podziwiam za to gotowanie bo ja lodówki nie jestem w stanie otworzyć bez odruchu wymiotnego 😂

O matko, wszystko dobrze ...tylko Pan Doktor nas poinformował, że mamy 2 serduszka 😱. Będą bliźniaki. Tego się kompletnie nie spodziewaliśmy ... Jeszcze chyba nie oswoiłam się z tą myślą ....za 2 tygodnie muszę umówić wizytę bo nie wiadomo czy każdy bobas ma swoje łożysko, czy mają jedno wspólne ... trochę się denerwuję ... ale też cieszę ... jakoś to bedzie😊❤️❤️
Zobacz załącznik 1729846
Ale niespodzianka 😍😍
Powiem Wam, że u mnie od rana🤮 i fatalne samopoczucie, a dzisiaj tyle spraw do załatwienia...
Przytulam !
ja dziś na szczęście zdalna praca, ale pierwsze co poczulam jak otworzyłam ozy to to, że jestem głodna 😂
Mnie wczoraj bolał brzuch więc poszłam spać bez kolacji, obudziłam się o 2 taka głodna że do 4 się kręciłam i nie spałam. Już układałam w głowie plan żeby zejść na dół i ugotować sobie parówki 😂😂 jednak wytrzymałam do rana i paróweczki w pracy weszły jak złoto 😂🫢

Dzień dobry 😉

Z tym wiekiem ciąży to pamiętam z poprzednich ciąż, że jak byłam u różnych lekarzy nawet w odstępie 1 dnia to te pomiary wychodziły im różne. Wystarczy, że lekarz inaczej zaznaczy na monitorze pomiar i już wyjdzie inaczej. Myślę, że nie masz co się przejmować na zapas 😉 od początku te pomiary wskazują na młodszą ciążę?

Brałam w poprzedniej ciąży i nic mi to nie pomagało...
Na pierwszej wizycie nic o tym nie wspominał, dopiero teraz zrobił pomiary. Też jestem zdania, że nie ma co się przejmować na zapas, zobaczymy co będzie za dwa tygodnie 🙂

reklama
Super że tak dobrze się czujesz 😍😍
Podziwiam za to gotowanie bo ja lodówki nie jestem w stanie otworzyć bez odruchu wymiotnego 😂
Ja nie jestem w stanie iść do sklepu, każda wizyta w sklepie przyprawia mnie o mdłości na wejściu, jem chyba same resztki tego co mam w domu, bez weny do niczego. Mięso mnie też odrzuca.
Wczoraj zrobiłam placki z cukinii i jadłam jak opętana ale ogólnie to jem jakoś tak ledwo ledwo

Do góry