Marwis26
Fanka BB :)
O ja, to Ci dopiero niespodziankaO matko, wszystko dobrze ...tylko Pan Doktor nas poinformował, że mamy 2 serduszka. Będą bliźniaki. Tego się kompletnie nie spodziewaliśmy ... Jeszcze chyba nie oswoiłam się z tą myślą ....za 2 tygodnie muszę umówić wizytę bo nie wiadomo czy każdy bobas ma swoje łożysko, czy mają jedno wspólne ... trochę się denerwuję ... ale też cieszę ... jakoś to bedzie
Zobacz załącznik 1729846
u mnie podobnie, ale! O 3 w nocyja dziś na szczęście zdalna praca, ale pierwsze co poczulam jak otworzyłam ozy to to, że jestem głodna![]()
te orgazmy są bardzo możliwe, bo sama doświadczyłam parę razy będąc w ciąży z córką i jest to normalne bo pytałam ginekologaJa dziś znów stres od rana, znów plamienie i boli mnie brzuch gdzie ostatnio był spokój. Tłumaczę sobie, że może to rozciągającą się macica i może jakieś naczynko bo trochę mam zaparcia.
Byłam na badaniach krwi od gina, załatwiłam kilka spraw, wróciłam i zjadłam śniadanie i leżę teraz ,czytam o tych plamieniach chociaż już ostatnio cały internet przeleciałam.
W ogóle mam też taką dziwną teorię, często śni mi seks bo jednak się wstrzymujemy i ja mam taką ochotę, że może przez ten sen mam jakiś mini orgazm?i później to plamienie się pojawia bo to już 2 raz kiedy miałam taki sen, a rano na papierze taka niemiła niespodzianka