reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipcowe mamy 2026 ❤️

Ale niespodzianka 😍😍

Przytulam !

Mnie wczoraj bolał brzuch więc poszłam spać bez kolacji, obudziłam się o 2 taka głodna że do 4 się kręciłam i nie spałam. Już układałam w głowie plan żeby zejść na dół i ugotować sobie parówki 😂😂 jednak wytrzymałam do rana i paróweczki w pracy weszły jak złoto 😂🫢

Dzień dobry 😉
Haha nienawidzę tego uczucia w nocy, bo jak wstanę to już wiem, że nie usnę a z drugiej strony jak tak bardzo chce mi się pić no to nie daje rady i muszę zejść na dół, jak pomyślę, że niedługo noc bez wstawania siku będzie niemożliwa to mi słabo 😂
Chociaż jeszcze później wstawanie w nocy do dziecka, ciekawe jak to przeżyje teraz

reklama
Dzień doberek :) współczuję tym, które nadal cierpią :( Ja od wczoraj na nowo dostałam powera i ulepiłam 90 pierogów z kapustą i grzybami już na Święta, przy okazjj zrobiłam gar łazanek na obiad i upiekłam testowe ciasto pod kątem Świąt… Na szczęście apetyt mi się normuje już jem mniej i zaczyna mnie ciągnąć do lasu pobiegać , dzisiaj już przeziębienie poza lekkim katarem nie doskwiera więc wychodzę w Świat😍

Po tych wczorajszych dwóch serduszkach Karo30 jestem nadal w szoku… ale tak pozytywnie🥰 mam drugą wizytę już wnet a jednak tak daleko 10.12 (tego dnia mam też start prenatalnych) i jakby mi wyskoczyły dwa serduszka to bym zwariowała ze szczęścia 🥰 i jeszcze te moje ultra wysokie bety na start 🤭 Jednakże zejdźmy na ziemie mamy do zrobienia jeszcze sto ruskich 😆☺️🙃
jakby Ci wyszlo za duzo tych ruskich to ja chetnie przytule 😂

O matko, wszystko dobrze ...tylko Pan Doktor nas poinformował, że mamy 2 serduszka 😱. Będą bliźniaki. Tego się kompletnie nie spodziewaliśmy ... Jeszcze chyba nie oswoiłam się z tą myślą ....za 2 tygodnie muszę umówić wizytę bo nie wiadomo czy każdy bobas ma swoje łożysko, czy mają jedno wspólne ... trochę się denerwuję ... ale też cieszę ... jakoś to bedzie😊❤️❤️
Zobacz załącznik 1729846
Jejjj, gratulacje. Podwójne szczęście 😍

Siedzę pod gabinetem a boję się jak nastolatka 😂 niby trzecia ciąża a czuję się jak dziecko we mgle, do tego idę do kobiety ginekolog a nie lubię, mam nadzieję że mi odczaruje po ostatnich przeżyciach z kobietą 😂
Trzymam kciuki, ja też pod gabinetem i ratuje się cytrusowym hallsem żeby nie zwymiotować.... 🤢

O, @Judyta26 i ja też nie lubię kobiet ginekologów😅 faceci są delikatniejsi jacyś🤷‍♀️ No, ale z drugiej strony częściej chyba bagatelizują jakieś objawy bólowe czy właśnie mdłości w ciąży, bo sami tego nie doświadczyli...

@Karo30 co za niespodzianka, gratulacje ! Ale powiem Ci, że na tym pierwszym zdjęciu tam do gory widać coś białego, może ten drugi ktosiek się schował tak, że lekarz nie wziął go pod uwagę bo taki dziwny byłby kształt pęcherzyka 🙈
Jak się czujecie z tą informacją ?

reklama
Ja dziś znów stres od rana, znów plamienie i boli mnie brzuch gdzie ostatnio był spokój. Tłumaczę sobie, że może to rozciągającą się macica i może jakieś naczynko bo trochę mam zaparcia.
Byłam na badaniach krwi od gina, załatwiłam kilka spraw, wróciłam i zjadłam śniadanie i leżę teraz ,czytam o tych plamieniach chociaż już ostatnio cały internet przeleciałam.
W ogóle mam też taką dziwną teorię, często śni mi seks bo jednak się wstrzymujemy i ja mam taką ochotę, że może przez ten sen mam jakiś mini orgazm?🙈 i później to plamienie się pojawia bo to już 2 raz kiedy miałam taki sen, a rano na papierze taka niemiła niespodzianka

Do góry