daariaa9
Fanka BB :)
Ja przed pierwszą ciążą dużo ćwiczyłam, miałam wyrzeźbione ciało, przytyłam 20kg bo niestety dużo jadłam słodyczy. Szybko zleciałam przy karmieniu piersią już 2msc po porodzie wróciłam do swojej wagi, gdy przestałam karmić i mąż wyjechał za granicę do pracy, wieczorkami przy serialu podjadałam i tak wróciło mi 10kg których nie mogę zrzucić. Już to trwa 2 lata prawie o nie mogę zaakceptować, codziennie patrzę na siebie i porównuje jak wyglądałam kiedyś. Niestety syn bardzo źle spał w nocy (do dzisiaj źle śpi) i chociaż chciałam to nie miałam siły na ćwiczenia odchudzające, mimo że dietę trzymałam te kg spadły 2-3 kg po czym wracały. Ale mam też niedoczynność i zajechany organizm przez te słabe noce bo ja też ogólnie źle śpię.
Rozstępy pokazały mi się dosłownie na 3tyg przed końcem ciąży. I brzuch i piersi. A od samego początku smarowałam olejkiem. Ale z rozstępami się pogodziłam
Rozstępy pokazały mi się dosłownie na 3tyg przed końcem ciąży. I brzuch i piersi. A od samego początku smarowałam olejkiem. Ale z rozstępami się pogodziłam