reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipcowe mamy 2026 ❤️

Następną wizytę mam 8.12.
Co do prenatalnych ehh, mój lekarz ma urlop od 25 grudnia do 6 stycznia. Nie zrobi mi prenatalnych.
Z jednej strony przeszło mi przez myśl żeby iść do kogoś innego na prenatalne, żeby po prostu ktoś inny zobaczył też dzidziusia a nie tylko jeden lekarz, ale kurde że to tak wywołam to się nie spodziewałam.
Jeszcze mówił, że będzie cisnął rejestratorkę żeby w wigilię też przyszła to by zrobił, ale jakoś tak na wariackich papierach to nie chce. Wierzę że lekarz którego mam na oku też wykona badania idealnie zresztą mój prowadzący też mnie do niego pokierował w zastępstwie. Zaraz jutro dzwonie się zapisać, u mnie to będzie 29.12-31.12.

reklama
Cudne wieści dziś ❤️😍

Wracam właśnie z synem od dentysty, pięknie się ten tydzień zaczął 🫣 500zl poszłoooooo 🫣 aż sobie przysiadlam jak usłyszałam kwotę końcowa 😵‍💫

Hej :) nieśmiało witam się i ja :). Podczytuje Was od początku tylko dopadła mnie jakaś mgła ciążowa i myślałam że konto mogę założyć tylko przez fejsa albo maila na Gmail 🫢🫣.
To moja 3 ciąża, mam na pokładzie 12 letniego buntownika 🫣 i 7 letnią córkę :).
3 ciąża była częściowo planowana 😂 niby człowiek wie co z czym i jak to się może stać ale się łudzi że będzie się udawało stale omijać dni płodne 🫣🫢. A tak serio to nigdy nie ma dobrego momentu na dziecko bo wiecznie coś więc stwierdziliśmy że jak się uda to będzie, jak nie to 3 nie jest nam pisane 🫣.
Po wielkim szoku był czas kiedy zaczęłam sobie wkręcać że może to pozamaciczna. Z racji tego że jestem po poronieniu i zostały blizny w głowie pojawiły się myśli że nie powinnam się cieszyć za wcześnie bo może się coś wydarzyć. Teraz poukładałam sobie wszystko i przyszedł czas na radość :). Byłam na pierwszym USG, z om wychodzi 12.07, z USG 20.07 i niestety nie widziałam jeszcze serduszka bo było za wcześnie.
Hej, u mnie też 3 bobas na podkładzie i podobnie jak Ty, wmawiałam sobie pozmaciczną. To będzie fajny czas a przy wsparciu dziewczyn z tej grupy to już w ogóle 😊.

Mam wynik bety. Trochę zwolnił ten przyrost, ale niby nadal w normach 🤔

Załączniki

• 1000042868.jpg
    1000042868.jpg
    211 KB · Wyświetleń: 59
Oh jaki niefortunny zbieg sytuacji i czasu 😔 ale staraj się nie denerwować na zapas, żeby nie szkodzić maleństwu, bo może tak naprawdę wszystko finalnie będzie w porządku 🌼 dziwny ten lekarz jak nie zmierzył maluszka

I na lokal na komunię 🤣🤣
Ja jestem w temacie komunijnym.....tu nie ma się z czego śmiać ....serio to dramat z tymi lokalami...fartem nam się udało zarezerwować bo ktoś zrezygnował. Lokal ludzie rezerwują odrazu po informacji kiedy będzie Komunia (ja o tym nie wiedziałam )

reklama
Ja jestem w temacie komunijnym.....tu nie ma się z czego śmiać ....serio to dramat z tymi lokalami...fartem nam się udało zarezerwować bo ktoś zrezygnował. Lokal ludzie rezerwują odrazu po informacji kiedy będzie Komunia (ja o tym nie wiedziałam )
Komunię dla córki na 2028 rok rezerwowałam rok temu i już kiepsko z miejscami było 🫢🫣

Do góry