Ja też pracuje w biurze w dużej firmie zagranicznej (korpo). Mam mega spoko zespół i managerkę. Jestem dziś 8+3 i wie mój TL, managerka i 1 koleżanka. Byłam od 1 listopada tylko 1 dzień w pracy... chciałam być transparentna i czuć się w porządku z tym wszystkim.A kiedy planujecie powiedzieć dzieciom i w pracy? I czym sie zajmujecie zawodowo? Ja pracuje w biurze,powiedziałam bliskiej kolezAnce bo mi jakoś razniej, a kierownikowi chciałabym jak najszybciej jak tylko sie potwoerdzi ze wszystko dobrze.. (mam spoko szefa)
reklama
PasiastyOgon
Moderator
Może owulka była szybciej i ciąża trochę starszaGorzej, że z lekarzy to ja tylko do pediatry chodzę
Myślałam jeszcze nad wykupieniem pakietu w lux medzie czy coś.
W ogóle to jest jakieś dziwne dzisiaj dopiero powinnam dostać okres a ja mam takie mdłości już, że ledwo żyję. Wcześniejsze ciąże też miałam ale dużo później a teraz czuję się jak w połowie ciąży a nie na samym początku.
PasiastyOgon
Moderator
Ja mam przeboje, ale to na prywatnym wątku napiszę...A kiedy planujecie powiedzieć dzieciom i w pracy? I czym sie zajmujecie zawodowo? Ja pracuje w biurze,powiedziałam bliskiej kolezAnce bo mi jakoś razniej, a kierownikowi chciałabym jak najszybciej jak tylko sie potwoerdzi ze wszystko dobrze.. (mam spoko szefa)
Nie ma szans, bo dokładnie jestem w stanie termin podać kiedy do tego doszłoMoże owulka była szybciej i ciąża trochę starsza![]()
Nie to pierwsze bliźniaki w obu rodzinachTo może były w rodzinie jego żony?
Więc raczej geny nie miały u nich większego znaczenia
PasiastyOgon
Moderator
Z ciekawości pytałam akurat wczoraj mojego gina od czego to zależy, czy trzeba mieć genetyczne predyspozycje. Ale mówi, że nie ma regułyNie to pierwsze bliźniaki w obu rodzinachale myślę że faktycznie to kwestia wieku, ona urodziła też po 30tce więc chyba faktycznie „ryzyko” ciąży bliźniaczej jest większe u starszych kobiet.
reklama
panna_anna
Fanka BB :)
Nie to pierwsze bliźniaki w obu rodzinachale myślę że faktycznie to kwestia wieku, ona urodziła też po 30tce więc chyba faktycznie „ryzyko” ciąży bliźniaczej jest większe u starszych kobiet.
U mnie akurat wiek plus geny bo mam rodzeństwo bliźniaków. Moja mama urodziła ich jak miała 34 lata. Prawie się zgadza bo ja mam 35 i też bliźniaki. Mam jeszzcze córkę z grudnia’22Z ciekawości pytałam akurat wczoraj mojego gina od czego to zależy, czy trzeba mieć genetyczne predyspozycje. Ale mówi, że nie ma reguły![]()