reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipcowe mamy 2026 ❤️

reklama
to mój pasiak za trójeczkę z Isany 😅 zaczęłam robić od najgorszego patrząc na cenę te droższe zostawiłam w szufladzie i już ich nie wykorzystałam ☺️zaufałam i jest🙃🙂Ale nie zapomnę nigdy tego uczucia🥰

Załączniki

• IMG_9881.jpeg
    IMG_9881.jpeg
    1,7 MB · Wyświetleń: 55
to mój pasiak za trójeczkę z Isany 😅 zaczęłam robić od najgorszego patrząc na cenę te droższe zostawiłam w szufladzie i już ich nie wykorzystałam ☺️zaufałam i jest🙃🙂Ale nie zapomnę nigdy tego uczucia🥰
ja miałam schowane moje "perełki" testowe, czyli testy trudniej dostępne / droższe / ładne. Wszystkie już wysikane, ale na każdym bardzo ładne kreski :D
tylko clearblue wywaliłam bo się żółty zrobił, ale fotę mam :D

U nas pęcherzyk w bliźnie po cięciu... Jutro muszę wstawić się na szpital 😒

Bardzo mocno trzymam za was kciuki ❤️ i mam nadzieję, że będzie tak pięknie u was do końca ❤️
bardzo mi przykro... :(
U mnie z kolei chyba najwcześniej pokazywały zwykłe, paskowe facelle. Ale też często miały kreski fabryczne... Więc w sumie nie tak do końca dobre🤷‍♀️
ja tez byłam najbardziej zadowolona z Facelle, z owulacyjnych zresztą też, oba najlepiej się wybarwiały
oto mój cień 4 dpt. Uwierzcie, naprawdę było widać! :D
Zobacz załącznik 1727806
ja też widzę!!! :D

U mnie z kolei chyba najwcześniej pokazywały zwykłe, paskowe facelle. Ale też często miały kreski fabryczne... Więc w sumie nie tak do końca dobre🤷‍♀️
Ja w tym cyklu kupiłam pierwszy raz te facelle przy okazji z pinkami, pierwszy zrobiłam juz 7dpo to na kreskach dziewczynom wysłałam jak te testy się sprawują bo myślałam, że dają takie chujocienie, a tu ładnie wyłapały startującą betę, na drugi dzień potwierdziłam pinkiem strumieniowym ☺️

Załączniki

• IMG_1630.jpeg
    IMG_1630.jpeg
    1,6 MB · Wyświetleń: 44
Ja w tym cyklu kupiłam pierwszy raz te facelle przy okazji z pinkami, pierwszy zrobiłam juz 7dpo to na kreskach dziewczynom wysłałam jak te testy się sprawują bo myślałam, że dają takie chujocienie, a tu ładnie wyłapały startującą betę, na drugi dzień potwierdziłam pinkiem strumieniowym ☺️
O, to tak właśnie wyglądały moje dzień po dniu 😉

Załączniki

• 1000041753.jpg
    1000041753.jpg
    588,8 KB · Wyświetleń: 24
  • 1000041994.jpg
    1000041994.jpg
    415,2 KB · Wyświetleń: 24
reklama
Do góry