karolinaaax
Zaciekawiona BB
Ja też widzę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Ja też widzę
przyjdzie i na Ciebie czasKurczę, Wy już macie serduszka i usg, na których coś widać, a ja ledwo startującą betę i badanie pierwszych przyrostów![]()
ja miałam schowane moje "perełki" testowe, czyli testy trudniej dostępne / droższe / ładne. Wszystkie już wysikane, ale na każdym bardzo ładne kreskito mój pasiak za trójeczkę z Isanyzaczęłam robić od najgorszego patrząc na cenę te droższe zostawiłam w szufladzie i już ich nie wykorzystałam
zaufałam i jest
Ale nie zapomnę nigdy tego uczucia
![]()
bardzo mi przykro...U nas pęcherzyk w bliźnie po cięciu... Jutro muszę wstawić się na szpital
Bardzo mocno trzymam za was kciukii mam nadzieję, że będzie tak pięknie u was do końca
![]()
ja tez byłam najbardziej zadowolona z Facelle, z owulacyjnych zresztą też, oba najlepiej się wybarwiałyU mnie z kolei chyba najwcześniej pokazywały zwykłe, paskowe facelle. Ale też często miały kreski fabryczne... Więc w sumie nie tak do końca dobre![]()
ja też widzę!!!
Ja w tym cyklu kupiłam pierwszy raz te facelle przy okazji z pinkami, pierwszy zrobiłam juz 7dpo to na kreskach dziewczynom wysłałam jak te testy się sprawują bo myślałam, że dają takie chujocienie, a tu ładnie wyłapały startującą betę, na drugi dzień potwierdziłam pinkiem strumieniowymU mnie z kolei chyba najwcześniej pokazywały zwykłe, paskowe facelle. Ale też często miały kreski fabryczne... Więc w sumie nie tak do końca dobre![]()
O, to tak właśnie wyglądały moje dzień po dniuJa w tym cyklu kupiłam pierwszy raz te facelle przy okazji z pinkami, pierwszy zrobiłam juz 7dpo to na kreskach dziewczynom wysłałam jak te testy się sprawują bo myślałam, że dają takie chujocienie, a tu ładnie wyłapały startującą betę, na drugi dzień potwierdziłam pinkiem strumieniowym![]()
Bardzo mi przykroU nas pęcherzyk w bliźnie po cięciu... Jutro muszę wstawić się na szpital
Bardzo mocno trzymam za was kciukii mam nadzieję, że będzie tak pięknie u was do końca
![]()