reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipcowe mamy 2026 ❤️

reklama
szkoda, że nie zbadałam sobie żelaza i ferrytyny, wzięłabym na wizytę. Chyba, że podskoczę jeszcze hmmm

Dziewczyny, czy miał ktoś problem z niską ferrytyna? Wyszło mi 9, hemoglobina 11,8 a wizyta dopiero za 2 tygodnie i nie wiem z bardzo co z tym faktem..
Miałam, ale przed ciążą 10 ferrytynę. Brałam sorbifer, wiem że można w ciąży, ale nie wiem czy w 1 trymestrze... lekarz na pewno coś przepisze 😉

Dziewczyny, czy miał ktoś problem z niską ferrytyna? Wyszło mi 9, hemoglobina 11,8 a wizyta dopiero za 2 tygodnie i nie wiem z bardzo co z tym faktem..
Zakwas z buraka, floradix lub koktajle np. Burak, natka pietruszki, pomarańcza, jabłko. Ja dodawałam jeszcze banana i dodatkowo mnie ten koktajl sycił

szkoda, że nie zbadałam sobie żelaza i ferrytyny, wzięłabym na wizytę. Chyba, że podskoczę jeszcze hmmm
Ja miałam od lekarza skierowanie na ferrytyne (napisz na chat mediciver żeby dali skierowanie i bez problemu) Nigdy wcześniej tego nie badałam bo myślałam że jak hemoglobina ok to reszta też. Myślę że waro zbadać

Ja miałam od lekarza skierowanie na ferrytyne (napisz na chat mediciver żeby dali skierowanie i bez problemu) Nigdy wcześniej tego nie badałam bo myślałam że jak hemoglobina ok to reszta też. Myślę że waro zbadać
znaczy ja wiele razy badałam, tylko no w tych badaniach wstępnych teraz nie dostałam. Może faktycznie jak napiszę na czacie i powiem, że mam wizytę to dadzą mi skierowanie

Ja akurat z ferrytyną i całą gospodarką żelazową zawsze ok. Teraz też, sprawdzałam niedawno.
Ja właśnie zaliczam pierwsze ciążowe wyrzuty sumienia - po całym dniu wpychania w siebie diety cukrzycowej, której nie mogłam nawet przełknąć, poległam i właśnie grzeję wodę na zupkę chińską 😅
Mam nadzieję, że jutro będzie lepiej 🥹

Ja akurat z ferrytyną i całą gospodarką żelazową zawsze ok. Teraz też, sprawdzałam niedawno.
Ja właśnie zaliczam pierwsze ciążowe wyrzuty sumienia - po całym dniu wpychania w siebie diety cukrzycowej, której nie mogłam nawet przełknąć, poległam i właśnie grzeję wodę na zupkę chińską 😅
Mam nadzieję, że jutro będzie lepiej 🥹
i niech Ci ta zupka chińska smakuje! Radzisz sobie świetnie! A jak miną wszystkie nudności i wymioty to wtedy będzie miejsce na dbanie o jedzenie, teraz to jest tryb przetrwania 😂

reklama
Dziewczyny nie wiem czy zwróciłyście uwagę, ale część z nas ma szanse na urodzenie dzidzi w „najlepszej” dacie w przyszłym roku :D 26.06.26, co sprawi, że pesel będzie 262626… :D może któraś z nas akurat na to trafi :D
Ja mam nadzieję, że się nie załapię, ale te dziewczyny co mają wcześniejsze terminy to czad :D

Do góry