reklama
PasiastyOgon
Moderator
Miałam, ale przed ciążą 10 ferrytynę. Brałam sorbifer, wiem że można w ciąży, ale nie wiem czy w 1 trymestrze... lekarz na pewno coś przepiszeDziewczyny, czy miał ktoś problem z niską ferrytyna? Wyszło mi 9, hemoglobina 11,8 a wizyta dopiero za 2 tygodnie i nie wiem z bardzo co z tym faktem..
daariaa9
Fanka BB :)
Zakwas z buraka, floradix lub koktajle np. Burak, natka pietruszki, pomarańcza, jabłko. Ja dodawałam jeszcze banana i dodatkowo mnie ten koktajl syciłDziewczyny, czy miał ktoś problem z niską ferrytyna? Wyszło mi 9, hemoglobina 11,8 a wizyta dopiero za 2 tygodnie i nie wiem z bardzo co z tym faktem..
Ja miałam od lekarza skierowanie na ferrytyne (napisz na chat mediciver żeby dali skierowanie i bez problemu) Nigdy wcześniej tego nie badałam bo myślałam że jak hemoglobina ok to reszta też. Myślę że waro zbadaćszkoda, że nie zbadałam sobie żelaza i ferrytyny, wzięłabym na wizytę. Chyba, że podskoczę jeszcze hmmm
LadyCaro
znaczy ja wiele razy badałam, tylko no w tych badaniach wstępnych teraz nie dostałam. Może faktycznie jak napiszę na czacie i powiem, że mam wizytę to dadzą mi skierowanieJa miałam od lekarza skierowanie na ferrytyne (napisz na chat mediciver żeby dali skierowanie i bez problemu) Nigdy wcześniej tego nie badałam bo myślałam że jak hemoglobina ok to reszta też. Myślę że waro zbadać
sarah98765
Zaciekawiona BB
Ja akurat z ferrytyną i całą gospodarką żelazową zawsze ok. Teraz też, sprawdzałam niedawno.
Ja właśnie zaliczam pierwsze ciążowe wyrzuty sumienia - po całym dniu wpychania w siebie diety cukrzycowej, której nie mogłam nawet przełknąć, poległam i właśnie grzeję wodę na zupkę chińską
Mam nadzieję, że jutro będzie lepiej
Ja właśnie zaliczam pierwsze ciążowe wyrzuty sumienia - po całym dniu wpychania w siebie diety cukrzycowej, której nie mogłam nawet przełknąć, poległam i właśnie grzeję wodę na zupkę chińską
Mam nadzieję, że jutro będzie lepiej
Kwietniowa2026
Zaciekawiona BB
Dziewczyny nie wiem czy zwróciłyście uwagę, ale część z nas ma szanse na urodzenie dzidzi w „najlepszej” dacie w przyszłym roku
26.06.26, co sprawi, że pesel będzie 262626…
może któraś z nas akurat na to trafi 
Tralalala25
i niech Ci ta zupka chińska smakuje! Radzisz sobie świetnie! A jak miną wszystkie nudności i wymioty to wtedy będzie miejsce na dbanie o jedzenie, teraz to jest tryb przetrwaniaJa akurat z ferrytyną i całą gospodarką żelazową zawsze ok. Teraz też, sprawdzałam niedawno.
Mam nadzieję, że jutro będzie lepiej![]()
reklama
Tralalala25
Ja mam nadzieję, że się nie załapię, ale te dziewczyny co mają wcześniejsze terminy to czadDziewczyny nie wiem czy zwróciłyście uwagę, ale część z nas ma szanse na urodzenie dzidzi w „najlepszej” dacie w przyszłym roku26.06.26, co sprawi, że pesel będzie 262626…
może któraś z nas akurat na to trafi
![]()