LadyCaro
Fanka BB :)
ja też jeszcze się nie umówiłam. Jutro na wizycie dopytamDziewczyny które macie termin 11-15 lipca kiedy jesteście umówione na prenatalne ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
ja też jeszcze się nie umówiłam. Jutro na wizycie dopytamDziewczyny które macie termin 11-15 lipca kiedy jesteście umówione na prenatalne ?
No! Super! Nigdy nie rozumiem co mają lekarze na celu ta starszyć... Typ nie zmierzył zarodka i twierdzi, że coś jest źle. Powie sobie, a kobieta odchodzi od zmysłów.Boże dziewczynyurósł zarodek ma 11,7mm serducho puka jest dobrze
mam tylko się dużo oszczędzać i jeszcze więcej progesteronu
Spychała Śliwińska Karolina naDomaniewskiej. Bardzo miła, sympatyczna pani doktor. Ma USG w gabinecie. Ja u niej potwierdzałam ciążę, i teraz mam jeszcze wizytę. Niestety nie będę mogła u niej prowadzić bo Enel med nie prowadzi ciąż mnogich i powikłanych, ale ogólnie polecam. Ciężko z terminami, ale ja zadzwonisz albo umawiasz się w placówce to jest łatwiejHej, ja jeszcze poproszę o wpisanie mi wizyty 03.12 usg do 10 tyg. ale teraz wizyta w enelmedzie. Macie może dobrego lekarza w Enelmedzie do prowadzenia ciąży w Warszawie ?
Na takie wieści czekałamBoże dziewczynyurósł zarodek ma 11,7mm serducho puka jest dobrze
Gratulacje!!!Już po wizycie, ulga ogromnajest serduszko
, zarodek 5mm
6+3
Cudownie wieściBoże dziewczynyurósł zarodek ma 11,7mm serducho puka jest dobrze
Mi lekarka powiedziała, że na krew mogę się spokojnie umawiać po 10 tygodniu, prenatalne dopiero po 11, więc chyba to nie ma znaczenia jak rozbijają te badania na dwie części. A znowu jak już się umawiałam na prenatalne na usg babeczka mi doradziła żeby nie umawiać się na samiuteńki początek 11, bo różnie się zdarza a po co się denerwować, i żeby lepiej strzelać kilka dni później. Ostatecznie mam dwa w jednym w 12stym tygodniuMi Pani powiedziała, że je dzielą zawsze na dwie wizyty, i podczas usg będę już miała komplet wyników stąd kolejność. Może biorą też pod uwagę wiek ciąży i okoliczności typu Święta… No ale nie powiem, teraz poczułam że poza wiecznym zmęczeniem serio jestem w ciąży![]()
Ojj rozumiemA ja Wam powiem szczerze, że jakbym tylko nie odczuwała głodu to mogłabym nic nie jeść... nie mam apetytu, jak mi sie wydaje, że mam na cos ochote i to zjem, to jednak czar pryska, a do tego ciagle mi niedobrze. Dramat.
no i pieeknieBoże dziewczynyurósł zarodek ma 11,7mm serducho puka jest dobrze
Cudowne wieści !Boże dziewczynyurósł zarodek ma 11,7mm serducho puka jest dobrze
To mi wypada krew w połowie 11 tyg a usg prenatalne w 12 stym tygodniuMi lekarka powiedziała, że na krew mogę się spokojnie umawiać po 10 tygodniu, prenatalne dopiero po 11, więc chyba to nie ma znaczenia jak rozbijają te badania na dwie części. A znowu jak już się umawiałam na prenatalne na usg babeczka mi doradziła żeby nie umawiać się na samiuteńki początek 11, bo różnie się zdarza a po co się denerwować, i żeby lepiej strzelać kilka dni później. Ostatecznie mam dwa w jednym w 12stym tygodniu![]()