reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipcowe mamy 2026 ❤️

Do wariatkowa już mi tylko o krok.... Chyba właśnie dlatego powiedziałam do męża że może by tak przestać się zabezpieczać 😂🫣 chciałam odpocząć od cudzych dzieci więc noszę w sobie własne 😂.

Co do starszych dzieci... Jest fantastycznie 🌈 poza buntem 3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13.........50latka 😂🤣
Haha jednak jesteś bliźniaczka moja 😂 bo ja właśnie mężowi powiedziałam, że żeby nie wylądować w psychiatryku to potrzebujemy ciążę i dziecko i ja sobie odpocznę a później zobaczy się co dalej. Tylko branża inna bo budownictwo

reklama
Spychała Śliwińska Karolina naDomaniewskiej. Bardzo miła, sympatyczna pani doktor. Ma USG w gabinecie. Ja u niej potwierdzałam ciążę, i teraz mam jeszcze wizytę. Niestety nie będę mogła u niej prowadzić bo Enel med nie prowadzi ciąż mnogich i powikłanych, ale ogólnie polecam. Ciężko z terminami, ale ja zadzwonisz albo umawiasz się w placówce to jest łatwiej :)
Dzięki ❤️

Haha nastolatki to już chyba poza moimi myślami- mam wrażenie, że moje jednak pozostaną takimi slodziakami na obecnym etapie. Chociaż cork to typ buntowniczki i z nią łatwo nie będzie. Hmm dzieci idą spać a ja chyba powiem mężowi o niespodziance 😂
Moje też kiedyś były aniołkami i słodziakami 🫣😂. Córka jest bezproblemowa w sumie ale z synem mamy jazdy bez trzymanki już dobra chwilę 🫣.

Moj mąż ma cukrzycę, przyjechał z pracy przed długim weekendem i mówi "cukier mi spadł" a ja na to "to ja teraz podniosę Ci ciśnienie" i wyciągnęłam test ciążowy 😂🤣.

Haha jednak jesteś bliźniaczka moja 😂 bo ja właśnie mężowi powiedziałam, że żeby nie wylądować w psychiatryku to potrzebujemy ciążę i dziecko i ja sobie odpocznę a później zobaczy się co dalej. Tylko branża inna bo budownictwo
Też męża próbowałam przekonać tym że będę więcej w domu zajmę się dziećmi, nie będzie problemu kto przywiezie i zawiezie do szkoły, kto pojedzie na dodatkowe zajęcia na co on mi odpowiedział że przecież nie będziemy sobie robić dzieci za każdym razem jak nie będziemy mieli co zrobić już z tymi po tej stronie brzucha 😂🤣 i temat 3 bobasa urwaliśmy ale przyjemnie nadal było 😈 i nagle pyk 2 piękne kreseczki i zonk 🤣

Mdłości mnie wykończą. Jestem nie do życia. W żadnej ciąży tak nie miałam, muli mnie i ani w jedną ani w drugą stronę to nie idzie 🤢. I ten słony posmak w ustach 🤢
Ja dzisiaj też zdycham .... myślałam że do pracy nie dotrę bo przykleiło minie do toalety ... i te wszystkie zapachy dookoła 🤢... w tej ciąży mdli mnie najmocniej.

Ja dzisiaj też zdycham .... myślałam że do pracy nie dotrę bo przykleiło minie do toalety ... i te wszystkie zapachy dookoła 🤢... w tej ciąży mdli mnie najmocniej.
Utożsamiam się dziś. Większość dnia źle się czułam. Mdłości mdłościami, ale trochę też za dużo robiłam w ostatnich dniach i zmęczenie mnie dopadło. Na szczęście z wieczora odżyłam.

Biedna😔 przytulam i łącze się w bólu 😔
Utożsamiam się dziś. Większość dnia źle się czułam. Mdłości mdłościami, ale trochę też za dużo robiłam w ostatnich dniach i zmęczenie mnie dopadło. Na szczęście z wieczora odżyłam.
Zazdroszczę że udało się chociaż trochę odżyć ja leżę i boję się przekręcić choćby z boku na bok 🫣 a w domu taki syf że aż żal patrzeć 🫣

Jeny,dziewczyny juz tyle postów😶 witam sie i ja. Wstyd ale dokładnie nie zapisałam terminu miesiaczki(pewnie przez moje adhd) ale wychodzi jakoś 5 tc, pierwsza wizytę mam w ten piątek.
Jestem juz mama 4 latka, byłam na forum wizażu i do dziś mamy kontakt z mamami z tamtego czasu!! Mam nadzieję,ze i tutaj poznam wiele fajnych osób i dostanę wsparcie.

Też męża próbowałam przekonać tym że będę więcej w domu zajmę się dziećmi, nie będzie problemu kto przywiezie i zawiezie do szkoły, kto pojedzie na dodatkowe zajęcia na co on mi odpowiedział że przecież nie będziemy sobie robić dzieci za każdym razem jak nie będziemy mieli co zrobić już z tymi po tej stronie brzucha 😂🤣 i temat 3 bobasa urwaliśmy ale przyjemnie nadal było 😈 i nagle pyk 2 piękne kreseczki i zonk 🤣
No to u nas bardzo podobna sytuacja 😂 też powiedziałam, że będę miała czas dla dzieci bo mamy teraz taki napięty grafik przez zajęcia dodatkowe, że ciężko to pogodzić z pracą tym bardziej jak mam taką wymagającą. No ale jakoś tak tylko to powiedziałam a nie miałam ambicji na realizację planów a jednak się ziściły

reklama
Jeny,dziewczyny juz tyle postów😶 witam sie i ja. Wstyd ale dokładnie nie zapisałam terminu miesiaczki(pewnie przez moje adhd) ale wychodzi jakoś 5 tc, pierwsza wizytę mam w ten piątek.
Jestem juz mama 4 latka, byłam na forum wizażu i do dziś mamy kontakt z mamami z tamtego czasu!! Mam nadzieję,ze i tutaj poznam wiele fajnych osób i dostanę wsparcie.
Hej 😉 u nas jest fajnie napewno nie będziesz żałować że tu dołączyłaś 😁

Do góry