Haha jednak jesteś bliźniaczka mojaDo wariatkowa już mi tylko o krok.... Chyba właśnie dlatego powiedziałam do męża że może by tak przestać się zabezpieczaćchciałam odpocząć od cudzych dzieci więc noszę w sobie własne
.
Co do starszych dzieci... Jest fantastyczniepoza buntem 3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13.........50latka
![]()
reklama
Karo30
Aktywna w BB
DziękiSpychała Śliwińska Karolina naDomaniewskiej. Bardzo miła, sympatyczna pani doktor. Ma USG w gabinecie. Ja u niej potwierdzałam ciążę, i teraz mam jeszcze wizytę. Niestety nie będę mogła u niej prowadzić bo Enel med nie prowadzi ciąż mnogich i powikłanych, ale ogólnie polecam. Ciężko z terminami, ale ja zadzwonisz albo umawiasz się w placówce to jest łatwiej![]()
koniczynka32
Zaciekawiona BB
Moje też kiedyś były aniołkami i słodziakamiHaha nastolatki to już chyba poza moimi myślami- mam wrażenie, że moje jednak pozostaną takimi slodziakami na obecnym etapie. Chociaż cork to typ buntowniczki i z nią łatwo nie będzie. Hmm dzieci idą spać a ja chyba powiem mężowi o niespodziance![]()
Moj mąż ma cukrzycę, przyjechał z pracy przed długim weekendem i mówi "cukier mi spadł" a ja na to "to ja teraz podniosę Ci ciśnienie" i wyciągnęłam test ciążowy
koniczynka32
Zaciekawiona BB
Też męża próbowałam przekonać tym że będę więcej w domu zajmę się dziećmi, nie będzie problemu kto przywiezie i zawiezie do szkoły, kto pojedzie na dodatkowe zajęcia na co on mi odpowiedział że przecież nie będziemy sobie robić dzieci za każdym razem jak nie będziemy mieli co zrobić już z tymi po tej stronie brzuchaHaha jednak jesteś bliźniaczka mojabo ja właśnie mężowi powiedziałam, że żeby nie wylądować w psychiatryku to potrzebujemy ciążę i dziecko i ja sobie odpocznę a później zobaczy się co dalej. Tylko branża inna bo budownictwo
Karo30
Aktywna w BB
Ja dzisiaj też zdycham .... myślałam że do pracy nie dotrę bo przykleiło minie do toalety ... i te wszystkie zapachy dookołaMdłości mnie wykończą. Jestem nie do życia. W żadnej ciąży tak nie miałam, muli mnie i ani w jedną ani w drugą stronę to nie idzie. I ten słony posmak w ustach
![]()
NowyStart
Zaangażowana w BB
Utożsamiam się dziś. Większość dnia źle się czułam. Mdłości mdłościami, ale trochę też za dużo robiłam w ostatnich dniach i zmęczenie mnie dopadło. Na szczęście z wieczora odżyłam.Ja dzisiaj też zdycham .... myślałam że do pracy nie dotrę bo przykleiło minie do toalety ... i te wszystkie zapachy dookoła... w tej ciąży mdli mnie najmocniej.
koniczynka32
Zaciekawiona BB
BiednaJa dzisiaj też zdycham .... myślałam że do pracy nie dotrę bo przykleiło minie do toalety ... i te wszystkie zapachy dookoła... w tej ciąży mdli mnie najmocniej.
Zazdroszczę że udało się chociaż trochę odżyć ja leżę i boję się przekręcić choćby z boku na bokUtożsamiam się dziś. Większość dnia źle się czułam. Mdłości mdłościami, ale trochę też za dużo robiłam w ostatnich dniach i zmęczenie mnie dopadło. Na szczęście z wieczora odżyłam.
Pomaranczowa
Zaciekawiona BB
Jeny,dziewczyny juz tyle postów
witam sie i ja. Wstyd ale dokładnie nie zapisałam terminu miesiaczki(pewnie przez moje adhd) ale wychodzi jakoś 5 tc, pierwsza wizytę mam w ten piątek.
Jestem juz mama 4 latka, byłam na forum wizażu i do dziś mamy kontakt z mamami z tamtego czasu!! Mam nadzieję,ze i tutaj poznam wiele fajnych osób i dostanę wsparcie.
Jestem juz mama 4 latka, byłam na forum wizażu i do dziś mamy kontakt z mamami z tamtego czasu!! Mam nadzieję,ze i tutaj poznam wiele fajnych osób i dostanę wsparcie.
No to u nas bardzo podobna sytuacjaTeż męża próbowałam przekonać tym że będę więcej w domu zajmę się dziećmi, nie będzie problemu kto przywiezie i zawiezie do szkoły, kto pojedzie na dodatkowe zajęcia na co on mi odpowiedział że przecież nie będziemy sobie robić dzieci za każdym razem jak nie będziemy mieli co zrobić już z tymi po tej stronie brzuchai temat 3 bobasa urwaliśmy ale przyjemnie nadal było
i nagle pyk 2 piękne kreseczki i zonk
![]()
reklama
koniczynka32
Zaciekawiona BB
HejJeny,dziewczyny juz tyle postówwitam sie i ja. Wstyd ale dokładnie nie zapisałam terminu miesiaczki(pewnie przez moje adhd) ale wychodzi jakoś 5 tc, pierwsza wizytę mam w ten piątek.