reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipcowe mamy 2026 ❤️

A kiedy planujecie powiedzieć dzieciom i w pracy? I czym sie zajmujecie zawodowo? Ja pracuje w biurze,powiedziałam bliskiej kolezAnce bo mi jakoś razniej, a kierownikowi chciałabym jak najszybciej jak tylko sie potwoerdzi ze wszystko dobrze.. (mam spoko szefa)
Myślę że u nas po USG serduszkowym lawina ruszy 🫣 W pracy narazie wykręciłam się tym że mam bóle reumatyczne i nie mogę dźwigać ale długo tak nie pociagne więc szefowa będę musiała poinformować po wizycie.
Ja mam przeboje, ale to na prywatnym wątku napiszę...
Ooo witam w klubie 🫣 ale to tez juz na prywatnym

reklama
Ja mam wizytę 23.12 możesz mnie wpisać @LadyCaro w wolnej chwili 💕

Kto chodzi prywatnie? Co ile macie wizyty?
Jak chodziłam z synem prywatnie to co 3tyg, a na NFZ widzę że są co 4tyg

a jest jakiś prywatny wątek do którego można się dostać? ;)
ja muszę zapisać się do gina, ale myślę, że dopiero pójdę na pierwszą wizytę gdzieś za 2-3 tygodnie bo to będzie dopiero 6-7 tydzień.

reklama

Jak chodziłam z synem prywatnie to co 3tyg, a na NFZ widzę że są co 4tygja na

Jak chodziłam z synem prywatnie to co 3tyg, a na NFZ widzę że są co 4tyg
Ja tak naprawdę jeszcze nie wiem, bo wszytskie wizyty do tej pory mieliśmy w klinice IVF, dopiero kolejna wizyta już u lekarza który mam nadzieję będzie prowadził ciążę. Wizyta będzie dopiero w 10tc, trochę się boję że to za późno

Do góry