reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipcowe mamy 2026 ❤️

reklama
Łączę się... mam odruch wymiotny przy myciu zębów....
I ogólnie mdli mnie i nie mogę znaleźć nic co by mnie satysfakcjonowało do zjedzenia😅 za to od 3 dni chodzi za mną zupa śledziowa/śledź w wodzie zależy jak kto to nazywa😅
Dolaczam i ja, zeby juz od paru dni ciężko umyć, jak już zjem coś na co miałam ochotę to i tak mi niedobrze 🫩 a za mną chodzi prawie wszystko co polskie (a w PL nie mieszkam) i ostatnio udało mi sie zdobyć kapustę, bo śnił mi się po nocy kapuśniak. Zrobiłam, zjadłam i pożałowałam 😂😂

A wymiotujecie czy za wczesnie?
Ja w pierwszej ciazy szybko miałam krwiaka,ale niegroźnego i szybko bylo bezpiecznie jednak boję sie ze to jakoś może podnieść ryzyko tej ciazy. Lekarza z pzu mam w piątek, a swojego mam w przychodni na NFZ,super lekarz,prowadził mnie juz i pracuje teraz w szpitalu, gdzie chce miec cc.
Ja słodycze mogłam odstawić, choc uwielbiam,za to mam ochotę na frytki,placki ziemniaczane,kfc,mc... o matko. Dlatego mamie chce szybko powiedzieć bo w zrozumieniu moze mi gotować.😭😅
Zapach z auta tez juz zniknal

Ja w pierwszej ciazy szybko miałam krwiaka,ale niegroźnego i szybko bylo bezpiecznie jednak boję sie ze to jakoś może podnieść ryzyko tej ciazy. Lekarza z pzu mam w piątek, a swojego mam w przychodni na NFZ,super lekarz,prowadził mnie juz i pracuje teraz w szpitalu, gdzie chce miec cc.
Ja słodycze mogłam odstawić, choc uwielbiam,za to mam ochotę na frytki,placki ziemniaczane,kfc,mc... o matko. Dlatego mamie chce szybko powiedzieć bo w zrozumieniu moze mi gotować.😭😅
Ja nudności mam non stop, ale nie wymiotowałam ani razu

I ogólnie mdli mnie i nie mogę znaleźć nic co by mnie satysfakcjonowało do zjedzenia😅 za to od 3 dni chodzi za mną zupa śledziowa/śledź w wodzie zależy jak kto to nazywa😅
no ja tez mialam dzisiaj taki dzien, ciagle niedobrze 🤮 i w sumie to nie mam ochoty na nic 😂

A uprawiacie seks? Mi nic lekarz nie wspomniał w sumie czy możemy czy nie, ale póki co się wstrzymamy bo wiadomo te plamienia. Ale mnie tak nosi 😬

reklama
haha, korzystaj, ja dzisiaj pierwszy raz od 2 tyg odważyłam się zjeść jajko i musiałam trochę powalczyć ze sobą, żeby zostało w brzuchu xd
O matko, biedna 🫣
Piona ! Też nie mogę znaleźć moich smaków teraz, wydaje mi się że mam na coś bardzo ochotę zjem i stwierdzam że jednak to nie to i właściwie to mi nie smakowało 🥴
Wczoraj pojechałam do sklepu i stwierdziłam że kupię rybę żeby teściowa zrobiła po grecku bo robi najlepsza. Mówię teściowej że kupiłam rybę żeby zrobiła na co ona ale że jutro ? Tak sobie pomyślałam dobrze by było jakbyś zrobiła już no ale trudno wstrzymam się do jutra 😂😂. Oczywiście jeszcze nie dotarłam do domu i język mi chce do tyłka uciec jak sobie pomyślę że ta ryba tam na mnie czeka 🫣
Frytki, maczek, kebab, KFC 😍😍😍
Ja nudności mam non stop, ale nie wymiotowałam ani razu
Znam ten ból 🫣 az by się chciało napisać śpiewająco "mam tak samo jak Ty"
Hej ,ja już po wizycie jest serduszko ♥️ zarodek 4mm,następna wizyta 17 grudnia. I oczywiście komplet badań z krwi,co mnie bardzo przeraża znowu to samo
Cudnie 😍

Chciałabym być już w domu, zjeść obiad, położyć się i odpocząć, ogolić nogi na jutro 😂

Do góry