reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipcowe mamy 2026 ❤️

A uprawiacie seks? Mi nic lekarz nie wspomniał w sumie czy możemy czy nie, ale póki co się wstrzymamy bo wiadomo te plamienia. Ale mnie tak nosi 😬
Bardzo bym chciała tylko sił brak i nudności mnie wykańczają 🥴 zastanawiam się czy ja wybuchnę pierwsza czy mój mąż bo ileż można poscic 😂😂

reklama
A uprawiacie seks? Mi nic lekarz nie wspomniał w sumie czy możemy czy nie, ale póki co się wstrzymamy bo wiadomo te plamienia. Ale mnie tak nosi 😬
My mamy zakaz narazie przez te krwaowenia na pocztaku. Ale szczerze chyba przez te dawki proga nawet mi się nie chce za bardzo 😥

A wymiotujecie czy za wczesnie?
Ja w pierwszej ciazy szybko miałam krwiaka,ale niegroźnego i szybko bylo bezpiecznie jednak boję sie ze to jakoś może podnieść ryzyko tej ciazy. Lekarza z pzu mam w piątek, a swojego mam w przychodni na NFZ,super lekarz,prowadził mnie juz i pracuje teraz w szpitalu, gdzie chce miec cc.
Ja słodycze mogłam odstawić, choc uwielbiam,za to mam ochotę na frytki,placki ziemniaczane,kfc,mc... o matko. Dlatego mamie chce szybko powiedzieć bo w zrozumieniu moze mi gotować.😭😅
Zapach z auta tez juz zniknal
Mnie szarpało przy myciu zębów... 😞

Niee, od jakiegoś tygodnia przed transferem. Gdzieś przeczytałam że w pierwszym trymestrze jest niewskazane i jakoś tak się mogę przemóc, boję się że coś by się stało

Hej, daje znać, że bąbel nam urósł, ma 1,15cm, serce bije, żadnych krwiaków, wszystko wygląda książkowo 🥰
Super informacje 😊
Łączę się... mam odruch wymiotny przy myciu zębów....
I ogólnie mdli mnie i nie mogę znaleźć nic co by mnie satysfakcjonowało do zjedzenia😅 za to od 3 dni chodzi za mną zupa śledziowa/śledź w wodzie zależy jak kto to nazywa😅
Z pastą do zębów mam identycznie 😂
Hej ,ja już po wizycie jest serduszko ♥️ zarodek 4mm,następna wizyta 17 grudnia. I oczywiście komplet badań z krwi,co mnie bardzo przeraża znowu to samo
Jejjj, gratulacje 😍

Niee, od jakiegoś tygodnia przed transferem. Gdzieś przeczytałam że w pierwszym trymestrze jest niewskazane i jakoś tak się mogę przemóc, boję się że coś by się stało
My tradycyjnie, ale po pierwszej stracie plus w tej ciąży na początku miałam plamienie, więc się boimy. Lekarz teraz już nie mówił, żebyśmy się wstrzymywali, ale my sami widzimy po sobie, że w I trymestrze za duży strach i odpuścimy chyba. Będziemy choć spokojniejsi.

Ostatnia edycja:
Zamiast golić nogi przed jutrzejszą wizytą czuję magię świąt i tworzę 😂
1000018995.jpg

reklama
My tradycyjnie, ale po pierwszej stracie plus w tej ciąży na początku miałam plamienie, więc się boimy. Lekarz teraz już nie mówił, żebyśmy się wstrzymywali, ale my sami widzimy po sobie, że w I trymestrze za duży strach i odpuścimy chyba. Będziemy choć spokojniejsi.
Myślę że u nas będzie podobnie, przynajmniej na razie

Do góry