karolinaaax
Aktywna w BB
Ale ładneeeeeZamiast golić nogi przed jutrzejszą wizytą czuję magię świąt i tworzęZobacz załącznik 1729131
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Ale ładneeeeeZamiast golić nogi przed jutrzejszą wizytą czuję magię świąt i tworzęZobacz załącznik 1729131
ja do tej pory nie mam żadnych mdłości, aż się zastanawiałam czy wszystko z moją ciążą w porządkuJejku dziewczyny czytam o tych waszych mdłościach i że nie możecie jeść , współczuję napewno będzie lepiej,ja w żadnej ciąży nie miałam takich problemów nawet nie wiem co to znaczy, trzymajcie się wszystkie
CudownieHej ,ja już po wizycie jest serduszkozarodek 4mm,następna wizyta 17 grudnia. I oczywiście komplet badań z krwi,co mnie bardzo przeraża znowu to samo
Naprawdę zazdroszczęJejku dziewczyny czytam o tych waszych mdłościach i że nie możecie jeść , współczuję napewno będzie lepiej,ja w żadnej ciąży nie miałam takich problemów nawet nie wiem co to znaczy, trzymajcie się wszystkie
WitamyNieśmiało się witam!
Aktualnie jestem w ciąży (4+5) z terminem na 30 lipca.
Po wcześniejszym poronieniu zatrzymanym w wakacje, pierwsza wizyta u lekarza już za mną – w 4+3. Lekarz zobaczył wtedy pęcherzyk ciążowy o wielkości około 2–3 mm, więc na razie wszystko wygląda dobrze.
Ze względu na wysokie TSH (3,77) dostałam Euthyrox. Bete badałam dwukrotnie i ładnie przyrosła o 130% w ciągu 48 godzin. Progesteron wynosił początkowo 29, a po 48 godzinach spadł do 20, dlatego dostałam Utrogestan na noc.
Kolejna wizyta jest zaplanowana na 8 grudnia i mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku.
Trzymam mocno kciuki za wszystkie!![]()
Jeju ja to nie wiem jak pójdę na wizytę albo oddać krew, bo moja szefowa tego nie dźwignie- ja praktycznie wcale nie biorę wolnegoZazdroszczę tym które nie mają mdłościwspółczuję i łącze się w bólu z tymi które męczą mdłości
. Dziś się ucieszyłam że przez cały dzień jakoś funkcjonowałam to mnie wieczorem
dopadło ze zdwojoną siła
Ogarnęłam się, teściowej kit wcisnęłam że mam jutro wolne bo mam wizytę u neurologa![]()