Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja to jak zwykle nie mogę. Jede odebrać wyniki męża że szpitala na płockiej, zatrudnilam ciocie bo nie wezmę malucha do takiego szpitala. Potem na 15 przyjeżdża moja przyjaciółka na paznokcie.
Emol to niestety przelozmy to na dzień większej dyspozycyjności innych, bez sensu żebyś jechała aż tutaj tylko dla mnie, więc jak to przelozymy to wykorzystam tesciow, bo są u mnie do południa, niech oni pospaceruja z wnukiem, a ja będę miała wolne jak nigdy [emoji4][emoji6]
Daje znać. Przeczytałam. byłam u dentysty, a pkt Artur marudny, głodny. I nie chciał zaciągnąć się nawet na kapturku. Więc znowu butlę podałam. Coś czuję że w ciągu miesiąca nie będzie mleka. Ale to i lepiej. Mniejszy mam dyskomfort w szkole. Bo tak to mi puchna i mnie bolą piersi. I skupić się ciężej