reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lipcowe mamy

elfiko pisze:
no to Edytko będe kciuki trzymac za ciebie,hehe
ciekawe jakim autkiem bedziesz jeżdzić?
a takie wyjscie z domku Ci dobrze zrobi,zazdroszcze Ci troszke

yyyyyyyyyy, kochana, najpierw teoria 30 godzin, potem jazda :):) a w tym ośrodku, do którego się zapisałam mają punciaki !

reklama
jestem za
mi tez nie podoba sie to,ze te pół roczku naszych maluszków takie niezauważone minęło z powodu ciąłych życzeń.
jak dziewczyny sie zgodza to od dzisiaj koniec co?

upssss cos mi tu śmierdzi, ide przebrać weronike ;D

Siemano!

10 - tego, na wyplate pojdziemy po ten nocnik i tez bede ja juz sadzac.

Kurde dziewczyny kiedy cieplej sie zrobi i tego sniegu juz nie bedzie, mam go dosc!

Wszystkiego najlepszego dla Maciusia sto lat niech nam żyje!!!!

Co do życzeń, także jestem za ;) Faktycznie wątek przewodni tego forum, to ostatnio coraz bardziej wymyślne i kolorowe życzenia dla maluchów. Poza tym, nie mam nieraz czasu, żeby być każdego dnia nabieżąco, a nie chciałabym, aby ktoś czuł sie pominięty przeze mnie i źle mi z tym :( :( :(

e_mama pisze:
elfiko pisze:
helol
bb cos muli
E_mamo nie umrze, ja będe  ;D pisać
;D ;D ;D ;D ;D ;D ufffffffffffffff

Wiecie co mam taką refleksję i ciekawa jestem co o tym sądzicie ?
Ponieważ wszystkie nasze kochane szkraby skończyły już pół roczku i wg mnie to było dość ważne wydarzenie w życiu bejbiczków to bardzo miło było zaznaczyć ten fakt na BB, ale może powstrzymajmy się z kolejnymi życzeniami miesiączkowymi do czasu aż będziemy obchodzić roczki, bo teraz mam wrażenie, że nasze forum przerodziło się w nieustający koncert życzeń... Zauważcie, że do czasu półroczków nie składałyśmy życzeń z okazji kolejnych miesięcy, albo zdecydowanie rzadziej niż teraz i może to nie rozpraszało nas w pisaniu na inne tematy ? hmmmmmm no tak sobie pomyślałam, co o tym sądzicie ???

ja jestem za, bo i tak nie nadazam cio i dla kogo  :(

a juz wiem.
Ten wózek co wczoraj wam wkleilam, to juz takiego nie chce bo on waży 7 kilo i ta tacka ze zdjecia jest tylko na zdjeciu, a ja bym chciała taką tackę na napój itp.
Muszę się rozejrzec u siebie na mieście. No i jeszcze ja bym chciała wózek najlepiej w kolorze np. - turkusowym, albo żółtym, no różowy też może być.

Co do życzeń to ja też jestem za, skończmy z tym!!! Nie wariujmy!!! ;D niech te zyczenia będą teraz na każdy roczek, wtedy będzie można takie super złożyc!!! Normalne zyczenia urodzinowe i imieninowe, a nie mieśięczne, co nie? To jak czy wszystkie się zgadzają, to obalamy.

no to bardzo się cieszę, że pomysł zyskał akceptację :) w związku z powyższym do czerwca pass z życzeniami miesięcznicowymi ;D ;D

reklama
Babeczki czesc i czołem!!!Wybieram sie jutro do fryzjera ::)czywiscie niewiem co sobie zrobic...odwieczny problem.Doradzcie cos baby.Tuska a ty saja fryzure gdzie wynoralas?Czy fryzjer ci zaproponowal?

Do góry