reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lipcowe mamy

moje dziecko szaleje, ja popijam kawke zbozowa ( tak jakos mnie wzielo) i czuje ze jutro nic nie pwoeim, gardlo chyba mi wysiada...........jakis bakcyl czy co, tylko zebym dziecka nie zarazila..........

losiek w robocie, bede kolo 1..............w nocy oczywiscie heheh

aha tak sobie dzisiaj myslalam................ dobrze ze mamy Nasze zwierzatka ;) ;) dzieki nim poznaje Was jeszcze dokladniej i stajecie sie mi bardziej bliskie!!!

reklama
aha i dla znudzonych polecam TVN...........my z Kuba wlasnie sie przygotowujemy do ogladania "chlopaki nie placza" heheh

uwielbiam ten tekst " jest tu jakis frajer, nieee to daj piataka " heheheheeh ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

a ja witam pozna pora, mam swojego laptopika bo mi moj los go przywiozl jak bylam z weronika na spacerze, zostawil mojej mamie i powiedzial ze dlatego zeby mama mogla spokojnie popracowac wieczorem na kompie a ja wtedy moge sobie laptopik okupowac, patrzcie jaki troskliwy.
Na zwierzakach wam napisze zaraz co z naszej dzisiejszej rozmowy wyszlo.

pewnie ten gosc co nas teraz czyta to nosi takie samo nazwisko jak ja ale jest plci odmiennej :mad:
kontrola zony to sie nazywa :mad:

Joasia mnie tez gardlo boli a smaka na piwko mam od rana ale sobie odpuszczam przez ten bol gardla.

Edytko idz czym predzej do tego neurologa z Julinka a napewno sie okaze,ze wszystko gra i Julka sie poprostu tak indywidualnie rozwija, Kazdy ma swoje tepo, weronika stala caly czas w miejscu a dopoero jakis miesiac temu oszalala i nadgania teraz w zastraszajacym tempie.
Trzyma kciuki za Was kochana, bedzie dobrze a Ty nie placz bo to napewno nie twoja wina, chodzisz z dzieckiem do lekarza pediatry i to on sie powinien znac na takich rzeczach a nie Ty.
bedzie dobrze, zobaczysz :-*

co do kremu to ja uzywalam z Avonu tego co link dala Niunka ale wtedy moje rozstepy byly takie malutkie ze prawie niewidoczne a do tego chodzilam dwa razy w tygodniu na basen i rezultat byl taki ze skora super napieta byla i jedrna ale nic poza tym.
Vichy natomiast jest superowy i pomaga przynajmniej mi pomagal a mialam dwa opakowania w sumie na dlugo starczaly i teraz jak mnie na niego juz nie stac ( niestety nie dostaje juz wyplaty :p ) uzywam serii lirene ale zbyt krotko by wam cos o tym powiedziec.

czyli jednak namawiacie mnie na vichy? A co sądzicie o L'Orealu? Z serii Perfect Slim. Trochę jednak tańszy niż Vichy. Ach ta kaska ::)

reklama
Do góry