reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lipcowe mamy

elfiko pisze:
Joaska pisze:
pap Klaudia :)

a ja siedze i zastanawiam jaki zrobic pozytej z tej wielkiej kwoty ktora otrzymalam....................hmmmm

Joasiu najlepiej wszystko wydaj na siebie, należy Ci sie !!!!
z kolejnych wypład bedziesz jakoś inwestowac a teraz zaszalej ;D

wiesz co..................umowilam sie z łoskiem, ze zaplace chociaz jeden jakis rachunek...............no nic, jak wroci to pogadamy!!

reklama
Niuńka pisze:
Joaska pisze:
Niuńka pisze:
Joaska pisze:
pap Klaudia :)

a ja siedze i zastanawiam jaki zrobic pozytej z tej wielkiej kwoty ktora otrzymalam....................hmmmm

Heheheheh...może na początek waciki ;) ;) ;) ;D ;D ::) :p
hehehe to juz mam zaplanowane...................jeszcze cos tam zostanie :)

Obowiązkowo alkohol na wieczór. Opijamy ;D ;D ;)

hehehe mam jeszcze piweczko spotkaniowe!!!!!

Joaska pisze:
elfiko pisze:
Klaudia pisze:
My spadamy na spacerek, bo potem muszę cosik popracować. Papa!

ja teraz siedze w domu bo czekam na kuriera, ma przyjechaz z jakąs płytą głowna dla mojego łośka ::)
tak wiec na spacer pójdziemy popołudniu a zaraz moje dziecko idzie spac żebym sie mogła w spokoju kawy napic

a ja pije kawe...........a moje dziecko....hmmmmm chyba jest w drugim pokoju :) ::) ::) ::) ::) ::)

jak ja siedze przy kompie a akurat nie leci w tv ta glupia bajka to weronika stoi mi cały czas przy nodze i wyje ::) tak jak teraz na przykład :-[

musze jej zajecie jakies znależc ..........

elfiko pisze:
Joaska pisze:
elfiko pisze:
Klaudia pisze:

ja teraz siedze w domu bo czekam na kuriera, ma przyjechaz z jakąs płytą głowna dla mojego łośka ::)
tak wiec na spacer pójdziemy popołudniu a zaraz moje dziecko idzie spac żebym sie mogła w spokoju kawy napic

a ja pije kawe...........a moje dziecko....hmmmmm chyba jest w drugim pokoju :) ::) ::) ::) ::) ::)

jak ja siedze przy kompie a akurat nie leci w tv ta glupia bajka to weronika stoi mi cały czas przy nodze i wyje ::) tak jak teraz na przykład :-[

Otwórz szafkę i pokaż jak się ciuchy wyciąga ;D ;D

Niuńka pisze:
elfiko pisze:
Joaska pisze:
elfiko pisze:
Klaudia pisze:

Otwórz szafkę i pokaż jak się ciuchy wyciąga ;D ;D

hehe
wyciąga sok butli ;D mam trzy minuty ;D

Czytam sobie autentyczne sytuacje z teleturniejów......wymiękłam ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Od przeczkola do Opola

Prowadzacy: z kim przyjechales?
Dziecko: z mama i tata
Prowadzacy: a kto cie w domu oglada?
Dziecko: babcia i piesek
Prowadzacy: a jak ma piesek na imie?
Dziecko:Burek, ale tato mowi na niego jebany sierściuch

reklama
elfik costy za moja fote wkleila na spotkaniowym co????????????????//

matko wszystkie pomysla ze ja jakas dziwna jestem.................

nikt nie ma mojego, normalnego zdjecia?????????????????//

Do góry