kemyt
Fanka BB :)
hejka kobitki. Jakoś cięzko mi do Was wrócić. Czasu brakuje. Wczoraj dzień zwariowany, dużo musiałam załatwiać spraw. Oczywiście wszędzie z Tymkiem. Dzisiaj mam sporo paierkowej pracy. Później do banku, po Mikołaja, na plac zabaw.Nie mogę wyjść na prostą. Do tego trzeba zamawiać rzeczy do domu a doba taka krótka. Oczywiście jak jeździmy to wszędzie z dziećmi. A z ich humorkami różnie bywa.
U rodziców było bardzo fajnie. W poniedziałek nazjeżdzało się kuzynostwa i było wesoło. Moja mama kupiła Mikołajowi perkusje. Jeny jak on szalał. On jak on, wszyscy chcieli na niej grać. Na cały wyjazd pogoda się udała. Ja odpoczęłam bo chłopacami miał kto się zajmować. Tymek chodził tylko z rąk do rąk. Każdy chciał go przytulać, nosić, całować.
Mamy 3 ząbka. Górna prawa jedynka.
paprotna widzę, że sobie jakoś radzicie z Emilką jak poszłaś do pracy. Dobrze, że masz mamę, która Wam pomoże. Bo na teściową nie ma co liczyć. A jak ludzie w pracy? Pracujesz na cały etat?
aloha wyjazd rewelacyjny. Aż zazdroszę. Rewelacja. Czy Ty będziesz miałą czas na pisanie bloga. Lepiej korzystaj z urlopu. No i po urlopie napisz wszystko dokładnie. Byłam kiedyś w Stanach, dawno temu w 2002 r. W czasie studiów na work and travel. Nowy york i całe Ohio zwiedziłam. Było fajnie, inne życie. Mama bała się, że nie wrócę
No ale floryda i jamajka brzmi super. A jamajka jeszcze bardziej mi się podoba. Z Bobem Marleyem i regee mi się kojaży :-) Mam nadziej, że sie pochwalisz zdjęciami.
zuzaduza a ja się nie zgodzę z Tobą, że Szczecin to taka dziura i tutaj nic nie ma. Będę adwokatem diabła
Pisałaś, że nie mamy fajnego basenu. Nieoprawda. Mamy SDS, po remoncie super basen. Byłam, widziałam. Dla dzieci baseny np. wodne królestwo, strefa h2o. . Teatr pleciuga, z Mikim chodziliśmy jak skończył 2 latka. Spektakle dla dzieci w operze na zamku. Wiosną- latem sporo imprez odbywa się w plenerze. Np. dzidzniec zamku, różanka, jezioro słoneczne ... Restauracje zależy kto co lubie ale bez przesady jest trochę wiećej niż dwie. Trasy rowerowe, które ciągną się np. od parku kasprowicza do jeziora głębokiego. Jest sporo ciekawych miejsc do spędzania czasu z dziećmi. Jezioro szmaragdnowe, arkonka, smetowice, folwark skarbimierzyce.....
natii a nic nie pisałaś jak było w Polsce. Z tego co pamietam to nie było Cie 2 lata.
zonka i jak antybiotyk odrazu zadziałał i gorączka spadła. I Wow 8 ząbków.
kasica i jak u Was? Jak z pracą? Udało się znaleźć?
optymistic Bieszczady naprawdę polecam :-)
U rodziców było bardzo fajnie. W poniedziałek nazjeżdzało się kuzynostwa i było wesoło. Moja mama kupiła Mikołajowi perkusje. Jeny jak on szalał. On jak on, wszyscy chcieli na niej grać. Na cały wyjazd pogoda się udała. Ja odpoczęłam bo chłopacami miał kto się zajmować. Tymek chodził tylko z rąk do rąk. Każdy chciał go przytulać, nosić, całować.
Mamy 3 ząbka. Górna prawa jedynka.
paprotna widzę, że sobie jakoś radzicie z Emilką jak poszłaś do pracy. Dobrze, że masz mamę, która Wam pomoże. Bo na teściową nie ma co liczyć. A jak ludzie w pracy? Pracujesz na cały etat?
aloha wyjazd rewelacyjny. Aż zazdroszę. Rewelacja. Czy Ty będziesz miałą czas na pisanie bloga. Lepiej korzystaj z urlopu. No i po urlopie napisz wszystko dokładnie. Byłam kiedyś w Stanach, dawno temu w 2002 r. W czasie studiów na work and travel. Nowy york i całe Ohio zwiedziłam. Było fajnie, inne życie. Mama bała się, że nie wrócę
No ale floryda i jamajka brzmi super. A jamajka jeszcze bardziej mi się podoba. Z Bobem Marleyem i regee mi się kojaży :-) Mam nadziej, że sie pochwalisz zdjęciami.zuzaduza a ja się nie zgodzę z Tobą, że Szczecin to taka dziura i tutaj nic nie ma. Będę adwokatem diabła
Pisałaś, że nie mamy fajnego basenu. Nieoprawda. Mamy SDS, po remoncie super basen. Byłam, widziałam. Dla dzieci baseny np. wodne królestwo, strefa h2o. . Teatr pleciuga, z Mikim chodziliśmy jak skończył 2 latka. Spektakle dla dzieci w operze na zamku. Wiosną- latem sporo imprez odbywa się w plenerze. Np. dzidzniec zamku, różanka, jezioro słoneczne ... Restauracje zależy kto co lubie ale bez przesady jest trochę wiećej niż dwie. Trasy rowerowe, które ciągną się np. od parku kasprowicza do jeziora głębokiego. Jest sporo ciekawych miejsc do spędzania czasu z dziećmi. Jezioro szmaragdnowe, arkonka, smetowice, folwark skarbimierzyce.....natii a nic nie pisałaś jak było w Polsce. Z tego co pamietam to nie było Cie 2 lata.
zonka i jak antybiotyk odrazu zadziałał i gorączka spadła. I Wow 8 ząbków.
kasica i jak u Was? Jak z pracą? Udało się znaleźć?
optymistic Bieszczady naprawdę polecam :-)

ważne ,że mały sie troszkę sam zabawi .Oj forum wciąga,wciąga
mój mąż się zawsze śmieje ,że czytam lekturę
ciekawe czy teraz się coś zmieni w ich zachowaniu. Szczerze, to wątpię ale przynajmniej bez krępacji mam zamiar komentować ich zaangażowanie a raczej jego brak, w końcu bez przesady niedlugo się wyprowadzamy a oni jakoś się nie poczuwają. A jak słyszę tekst w stylu 'i Emilka będzie przychodzić do babci, bo w domu nie będzie chciała siedzieć' to ogarnia mnie śmiech

Dobrze, że chłopcy śpią. Mam chwilę oddechu.
Ach te zębolki.