Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nawet jak J wrócił z pracy mówi coś się zmieniło
A to tylko czyste okna. Zaraz jadę po Mikołajka i lecimy na spacerek. Obowiązkowo musimy zaliczyć plac zabaw. Ja rozumiem, że po powrocie z piaskownicy dzieciaki maja pełno piasku ale ja...?
dobrze, że z piersiami wszytsko ok, ja też muszę się przejść na usg kontrolne bo miałam w ciąży problemy z jedną piersią i mi się zrobiła tam jakaś torbiel. Muszę sprawdzić, czy się wchłoneła. Tak jak Ciebie mnie też cyce czasami tak bolą, jakby ktoś mnie szpilą dźgał.
ja muszę jutro mamie umyć, bo też tu ciemno jak nie powiem gdzie, a ona teraz jak nie w pracy to z Emilką. 
od kilku dni chodzi trzymana za rączki. Tak więc teraz jak idziemy na spacer do parku, to już sama goni golębie, a radochy przy tym co niemiara
dziś też zaczęła sama stać, byliśmy z mężem w szoku
ładnie sobie radzi

pierwszy raz sami i razem
moja mama jest tak zakochana w Emilce, że aż serce się cieszy. Mąż nie może się nadziwić i widać zachwyt w jego oczach jak widzi jak Emilka szaleje z babcią. wiadomo - jego rodzice są inni. Fajnie, że mu się chociaż normalna teściowa trafiła
tylko pogratulować mężowi teściowej :-) 

tak więc wbijaj śmiało i koniecznie dawaj zdjęcia Adrianka

wypad udany, miło jest tak czasem wyjść, pośmiać się, pogadać. No i napić się piwka
chcieliśmy jeszcze dziś iść do kina, ale nie ma na co
więc chyba pognijemy w domu i tak w sumie mi się nic nie chce
.