kemyt
Fanka BB :)
Bąble już śpią :-) Mikołaj bez drzemki, Tymek miał jedną i o 19 padli ze zmęczenia.
Szkoda mi, że długi weekend się kończy. Przywyczaiłam się do męża w domu. Ech a jutro praca.
Muszę zadzwonić jutro do lekarki bo Tymciowi ropieją oczka, rumianek nic nie pomaga. Najchętniej bym z nim nie szła do przychodni. Zapytam się czy muszę z nim przychodzić czy może przepisze coś nie widzc jego.
zuzaduza chyba nie jest aż tak źle, że nie chcesz pamiętać swojego brzucha. Gorzej raczej nie będzie ;-) Oby Wiktorek powrócił do późniejszego wstawania. 6 - ej stanowczo mówimy NIE
Szkoda mi, że długi weekend się kończy. Przywyczaiłam się do męża w domu. Ech a jutro praca.
Muszę zadzwonić jutro do lekarki bo Tymciowi ropieją oczka, rumianek nic nie pomaga. Najchętniej bym z nim nie szła do przychodni. Zapytam się czy muszę z nim przychodzić czy może przepisze coś nie widzc jego.
zuzaduza chyba nie jest aż tak źle, że nie chcesz pamiętać swojego brzucha. Gorzej raczej nie będzie ;-) Oby Wiktorek powrócił do późniejszego wstawania. 6 - ej stanowczo mówimy NIE

Ze sprzątaniem jeszcze się, niestety, do końca nie ogarnęliśmy, ale pracujemy nad tym, dziś jeszcze coś muszę porobić.
A tak bez zrozumienia to baba, mama, dada, koko, nie, i inne zbitki sylab.
jedyne na co narzekam to wypłata, ale lepsza taka niż żadna. przynajmniej mam na ciuchy za śmieszne pieniądze bo w szafie mam pustki, mąż z resztą też.siostra się ze mnie śmieje, żebym uwazała bo takie zakupy uzależniaja
Pogadaj z kierowniczką, że musiasz mieć stały dostęp do netu bo przez to bb ciotki zaniedbujesz

na moje szczęscie sucha bułka zazwyczaj skutecznie ją zajmuje
eeee chyba nie:-)