paprotna
Fanka BB :)
aloha, reserved ma trochę mniejszą rozmiarówkę, tez kupuję jej na 86, te na 80 są już w większości popakowane dlatego zdziwiona byłam, że ma tylko 74cm
myślałam, że więcej skoro nosi rozmiar 86, ale z tymi rozmiarami to naprawdę można oszaleć.
A Wy jeszcze na wakacjach u rodziców? Zosia nadal cieszy się popularnością przechodniów?:-) ona jest super, taka dziewczynka. Moja Emilka przy niej to taki bobas
koliber, ale Lilka pocina, hahaha i sapie tak samo jak nasza jak się czymś zbyt zachwyci
zuzaduza, to super, że się dobrze czujesz, to najważniejsze. Wracaj szybko do zdrowia. I bez przesady z tą niepięknością, ja nadal cierpliwie czekam, może nadejdzie taki dzień, że Cię namówię
a o co chodzi z tym rozszczepem mięśnia? Domyślam się, że to nic dobrego.
myślałam, że więcej skoro nosi rozmiar 86, ale z tymi rozmiarami to naprawdę można oszaleć. A Wy jeszcze na wakacjach u rodziców? Zosia nadal cieszy się popularnością przechodniów?:-) ona jest super, taka dziewczynka. Moja Emilka przy niej to taki bobas
koliber, ale Lilka pocina, hahaha i sapie tak samo jak nasza jak się czymś zbyt zachwyci

zuzaduza, to super, że się dobrze czujesz, to najważniejsze. Wracaj szybko do zdrowia. I bez przesady z tą niepięknością, ja nadal cierpliwie czekam, może nadejdzie taki dzień, że Cię namówię
a o co chodzi z tym rozszczepem mięśnia? Domyślam się, że to nic dobrego.
Ostatnia edycja: