optimistic
Fanka BB :)
ja nie liczę na lepsze noce, bo on już z nami od pewnego czasu sporo śpi, tylko że nie całą noc i jakoś efektów nie ma. Tak widocznie musi być, w dzień ostatnio śpi całkiem ładnie i spokojnie, może przeniesie się to też na nocki. Może magiczny będzie pierwszy roczek
trzeba mieć nadzieję...
zońka, współczuje tego gipsu w tym upale. Hahaha mąż zmęczony
skad ja to znam, mój był dwa dni z małym i ze zdziwieniem stwierdził, że on nie był nic w stanie zrobić w ciągu dnia
cóż za niespodzianka
robimy roczek 20.07 czyli dokładnie w urodzinki, chrzestnego to chyba nie będzie ... z racji, że wielka obraza na mnie, niech się ....
niech te upały się już skończą, bo się wykończę. W samochodzie mam po 40 stopni, w biurze 30, w domu już 25
paprotna, jak tam to załatwianie pokoju bo ciekawa strasznie jestem
kemyt, aloha, faktycznie spore wydatki teraz na warzywa i owoce, ale ja uwielbiam takie wydatki
ale jeszcze bardziej nie mogę się doczekać owoców w ogrodzie, niestety czereśnie były w tym roku bardzo kiepskie, ale jeszcze będą na innym drzewku, może lepsze.
trzeba mieć nadzieję...zońka, współczuje tego gipsu w tym upale. Hahaha mąż zmęczony
skad ja to znam, mój był dwa dni z małym i ze zdziwieniem stwierdził, że on nie był nic w stanie zrobić w ciągu dnia
cóż za niespodzianka robimy roczek 20.07 czyli dokładnie w urodzinki, chrzestnego to chyba nie będzie ... z racji, że wielka obraza na mnie, niech się ....
niech te upały się już skończą, bo się wykończę. W samochodzie mam po 40 stopni, w biurze 30, w domu już 25
paprotna, jak tam to załatwianie pokoju bo ciekawa strasznie jestem
kemyt, aloha, faktycznie spore wydatki teraz na warzywa i owoce, ale ja uwielbiam takie wydatki
ale jeszcze bardziej nie mogę się doczekać owoców w ogrodzie, niestety czereśnie były w tym roku bardzo kiepskie, ale jeszcze będą na innym drzewku, może lepsze.

więc nie wiem czy moje dziecko na początek nie będzie miało górnych jedynek, ale objawów krzywicy, która by mogła mieć wpływ na zęby nie stwierdziła. Więc pozostaje czekać czekać i czekać.
ale za Ciebie trzyma kciuki... ja np. nie kupiłam leżaczka który mi się marzył i całe pół roku byłam mega niezadowolona i okropnie marudziłam