kemyt
Fanka BB :)
Zońka to ja widzę, że Ty całe osprzętowanie masz, he he nawet wózek :-) O rety to Zosiaczek już naprawdę tak sprawnie chodzi, już sama z kanapy schodzi. Super.
U nas dzisiaj upały, duchota. Nie chce się na zewnątrz wychodzić. Dobrze, że na spacerze byliśmy do południa. Drugi zaliczymy z Mikusiem jak wróci ze żłobka. Moja dwójka chłopaków ma uczulenie na truskawki. No ale to ja przesadziłam bo codziennie to jednak za często. Jutro jadę do rodziców. Mąż wyjeżdza na szkolenie. Stwierdziłam, że sama nie będę siedzieć w domu. Pierwszy raz pojadę w trase z dwójką
. Rodzicom nic nie powiem. Zrobie niespodzianke. Już widzę ich radosne miny :-)
zonka ja również uwielbiam tę porę roku. Lecz widzę jeden minus. Mnóstwo kasy traci się na warzywa i owoce. Wtedy ma się ochotę wykupić wszystko. Najbardziej mnie cieszy fakt, że Mikołaj sam sięga po marchewke, kalarepe, rzodkiewke, ogórka. Zawsze mam na wierzchu obrane. On to traktuje jako przekąske.
U nas dzisiaj upały, duchota. Nie chce się na zewnątrz wychodzić. Dobrze, że na spacerze byliśmy do południa. Drugi zaliczymy z Mikusiem jak wróci ze żłobka. Moja dwójka chłopaków ma uczulenie na truskawki. No ale to ja przesadziłam bo codziennie to jednak za często. Jutro jadę do rodziców. Mąż wyjeżdza na szkolenie. Stwierdziłam, że sama nie będę siedzieć w domu. Pierwszy raz pojadę w trase z dwójką
. Rodzicom nic nie powiem. Zrobie niespodzianke. Już widzę ich radosne miny :-)zonka ja również uwielbiam tę porę roku. Lecz widzę jeden minus. Mnóstwo kasy traci się na warzywa i owoce. Wtedy ma się ochotę wykupić wszystko. Najbardziej mnie cieszy fakt, że Mikołaj sam sięga po marchewke, kalarepe, rzodkiewke, ogórka. Zawsze mam na wierzchu obrane. On to traktuje jako przekąske.

sam sobie wymyślił, że będzie spał z nami i nie ma innej opcji, a że teraz nie mam sił to w sumie jak mu lepiej to niech śpi. O dziwo jak lepiej śpi to też sporo mniej mleka pije właściwie dzisiaj tylko 120 ml i trochę wody, więc jak pije sporo to ewidentnie przez problemy ze snem.
Macie osobny budżet?