cześć Wam
kasia24, no to w takim razie muszę Cię częsciej wołać
jak ja bym chciala zeby emilka zasypiala jak Twoj Kubuś. Ale to sie raczej nie stanie bo ona po 9h snu nocnego jest juz wyspana:-
-( szkoda ze ja nie:-) widze, ze nie dosc ze rodzilysmy 26 lipca to jeszcze obie 7 dni po terminie
hehe smieszne
sss16 fajne ciuszkim ja lubie reservedm zwkaszcza ze moja siostra tam oracuje i ma rozne znichy
ale nastepnym razem linki zakupowe na watku zakupowym, okejka?
optimistic, o rety i co to oznacza? tak mi przykro, że teraz o to musisz się martwić, ehh:-
-(
kropeleczka, moja siedzi juz od miesiaca, nie umie siadac do dzis ale siedzi jak ta lala. ja tez sie balam ja sadzac ale to widac po dziecku czy jest gotowe czy nie, moja sie nie chwiala, nie garbila, umiala utrzymywac rownowage siegajac po zabawke. teraz widze ze zdobyla najwyzsze levele zaawansowanego siadania i juz tak sie wychyla po zabawki, ze mam wrazenie ze kiedys wstanie i pojdzie
z tego co piszesz, to mysle, ze Juli nic nie bedzie
koliber, no to pieknie, ze juz kleka. tez musze opuscic lozeczko bo moja sie lapie za karuzelke
zońka, nie napisalas mi jak się piesek nazywa, a nadal mnie to ciekawi
kasica, mialas napisac posta a jakos nic nie widze... apeluje do Ciebie o poprawę
anaiss, ciepla woda w kranie dobra rzecz
ciesze sie razem z toba ze juz naprawili tej bojler
Ja znowu dziś urzęduję u mamy, nawet zostakysmy na noc wiec emilka sie wypluskala elegancko w wannie pelnej zabawek, zjadka i spi, a ja z siostra pijemy piwko
kurde tu tak cieplo, ze mala lata w krotkim bodziaku a i tak ma wypieki na twarzy, nieprzyzwyczajona do ciepla
kasia24, no to w takim razie muszę Cię częsciej wołać
jak ja bym chciala zeby emilka zasypiala jak Twoj Kubuś. Ale to sie raczej nie stanie bo ona po 9h snu nocnego jest juz wyspana:-
hehe smieszne
sss16 fajne ciuszkim ja lubie reservedm zwkaszcza ze moja siostra tam oracuje i ma rozne znichy
ale nastepnym razem linki zakupowe na watku zakupowym, okejka? optimistic, o rety i co to oznacza? tak mi przykro, że teraz o to musisz się martwić, ehh:-
kropeleczka, moja siedzi juz od miesiaca, nie umie siadac do dzis ale siedzi jak ta lala. ja tez sie balam ja sadzac ale to widac po dziecku czy jest gotowe czy nie, moja sie nie chwiala, nie garbila, umiala utrzymywac rownowage siegajac po zabawke. teraz widze ze zdobyla najwyzsze levele zaawansowanego siadania i juz tak sie wychyla po zabawki, ze mam wrazenie ze kiedys wstanie i pojdzie
z tego co piszesz, to mysle, ze Juli nic nie bedzie
koliber, no to pieknie, ze juz kleka. tez musze opuscic lozeczko bo moja sie lapie za karuzelke
zońka, nie napisalas mi jak się piesek nazywa, a nadal mnie to ciekawi

kasica, mialas napisac posta a jakos nic nie widze... apeluje do Ciebie o poprawę

anaiss, ciepla woda w kranie dobra rzecz
ciesze sie razem z toba ze juz naprawili tej bojler
Ja znowu dziś urzęduję u mamy, nawet zostakysmy na noc wiec emilka sie wypluskala elegancko w wannie pelnej zabawek, zjadka i spi, a ja z siostra pijemy piwko
kurde tu tak cieplo, ze mala lata w krotkim bodziaku a i tak ma wypieki na twarzy, nieprzyzwyczajona do ciepla
Ostatnia edycja:
itd. Czy Wy też tak macie czasami?Czy tylko ja jestem jakaś nienormalna?
Słyszałam kiedyś o nich, ale nie wiem czy warto, więc jak kupisz to napisz czy się sprawdzają 
Ale se wykombinowała 
jak tak sobie oglądam ujęcia ze szpitala to mi sie taka duża ta moja córka wydaje. Jeeej a to było tak niedawno! W ogóle teraz już szybciej leci mi czas - jeszcze ze 2 miesiące temu miałam wrażenie że stoi w miejscu...A teraz - łóżeczko opuściłam, biegam za nia po całym mieszkaniu...