reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
No no cudne zakupy !!! WSSZYSTKI E!! Mysza czekamy na fotki :)

Ja jeszcze ciuszków troszku muszę dokupić, ale nie dużo. Jakiś kocyk (bo mam jeden i śpiworek). I wszystko dla siebie do szpitala plus staniory i koszule ale to pod koniec w zależności jak urosnę duża hehe;) Te koszule do karmienia mają miejsce n brzuszek czy są normalne tylko mają cycuchy rozpinane?:) no i jeszcze z takich większych jak wózek, fotelik, wkład do pościeli, wanna ze stelażem, pampki i cała chemia i apteczka dla dzidzi...no troszkę jeszcze tego jest :) Pampki też, 3 paczki stykną na początek i do szpitala? te 2.4-5 kg kupujecie czy 3-6 kg?

U mnie też szlaban na ciuszki. Teściowa wczoraj przywiozła wielka torbę z lumpeksu z takimi większymi ciuchami od pół roku w górę więc jak coś będzie potrzebne to już mąż będzie latał.
Dla siebie jednorazowe majtki i podkłady mam, tylko nie wiem czy mi starczy. Gatek jest 5 i 10 podkładów.
Zostały mi niestety te droższe zakupy - wózek z fotelikiem, łóżeczko, wanienka, kosmetyki. I jako opcje mam jeszcze laktator w zestawie z butelkami i leżaczek albo matę. Niby tyle już mam a jescze tyle do kupienia.

ja już również mam zakaz zakupu ubranek, mniej więcej już sobie podzieliłam zakupy na kolejne wypłaty i w przyszłym kupuję wszystko co potrzebne do łóżeczka plus kilka kosmetyków, a dla siebie w maju wszystko plus wózek, bo jak to mawiają- nie znasz dnia ani godziny:-)

ja już również mam zakaz zakupu ubranek, mniej więcej już sobie podzieliłam zakupy na kolejne wypłaty i w przyszłym kupuję wszystko co potrzebne do łóżeczka plus kilka kosmetyków, a dla siebie w maju wszystko plus wózek, bo jak to mawiają- nie znasz dnia ani godziny:-)

dokładnie, ja w tym miesiącu jeszcze zakupuje kosmetykę, łóżeczko i pościele i takie dodatki w kwietniu dla siebie w maju :-)

a dzisiaj jeszcze zakupiłam naklejki na ścianę :-)

agucha ,żyrafka - suuper łowy:):)
znaczy teraz czas na zaopatrzanie się samych mamusiek:):) oj też tego trochę jest jak tak sobie popatrzyłam... ale cóż trzeba to trzeba:)

Wiecie co, ja chyba zmienię typ wózkowy. Po rozmowie z DariaN tak mnie jakoś tknęło :-)

Ja to tyle rzeczy musze kupić, bo i wyprawka nie skompletowana, ani nic higienicznego nie mam.

Ale Wy dziewczynki szalejecie, bardzo fajne ubranka kupiłyście :tak:

Róża, ja bym go chciała, ale M chce coś (stelaż) skałdanego w parasolkę:tak: Znalazła nowe gondole capazo za 590 zł. Tylko w jane sklepie, na all nie ma :/

reklama
Do góry