reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Dziewczyny super zakupki.....fajnie znać już płec..:)

Ja mam tu tylko 2 kartony ciuszków wiec z kazdej rozmiarówki po troszku:)
Ale dojedzie jeszcze 6kartonów plus nowe dokupie i tez sie pochwale:)

reklama
Kupiłam za 6 zl rampersik i obserwuje jeszcze 2 aukcje :) zobaczymy czy sie uda, jak co sie pochwale.
Chciałam dodać ze przesyłka z getrami dzisiaj została wysłana tylko jak dojdzie zaraz napiszę Wam co i jak :*
Rampek:
2191954888

Róża - zdaje się, ze stelaż wazy 8 kg (unlimit to następca nomada i można spacerówkę z obu kierunkach montować). Któ gondolę brałabyś pod uwagę: capazo, transporter czy micro??

Doe - rampersik słodziutki :tak:

Mnie się ta Capazo podobała , ale niestety nigdzie nie ma jej na żywo...ma fajną szerką godnolę (choć trochę mi się kształt nie podoba) no i jest lekki..ale chyba nie ma kół pompowanych i takie wąskie mi się wydają

reklama
widzę że coraz więcej zwolenników Jane :)
miło mi EVE że sięchoć troszkę przyczyniłam do wyboru.
Fakt stelaże jane są ciężkie nie da się ukryć,.
We wszystkich modelach jane siedzisko spacerówki jest przekładane stąd nazwa revers :)
Ja wybrałam ridera ze względu na jego małe rozmiary po złożeniu (już pisałam kiedyś że mam new beatla a tam żadko co wchodzi do bagażnika) no i samo składanie - nie mam zamiaru angażować w złożenie wózka czy rozłożenie całej rodzinki a że mojego nie ma to rider (ale myślę że wszystkie tak mają) jest składany jednym przyciskiem (próbowałam na sklepie).
Ja osobiście będę wybierała wersje z gondolą transporter i fotelikiem strata (niestety capazo nie pasuje do ridera).
a co do piankowych kół też nie byłam przekonana do nich - chciałam pompowane - ale przy zastosowaniu jane ridera z możliwością zmiany zawieszenia z twardego na miękkie jest mi to teraz bez znaczenia :)
no i tyle :)

EVE bardzo fajne ceny jane (zarówno wózków jak i fotelików) są na stronie www.cudownaplaneta.pl (unlimit za 1120 zł!!!!, chaallenger - tylko 650 zł!!!!, a rider 1550 - wersje spacerowe oczywiście).
A oto mój typ:8925439.jpg

Ostatnia edycja:
Do góry