reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Kasia fajny ten wózeczek:)

Eve WOW GRATULUJE ZAKUPU !! Ale to kupiłaś samą spacerówkę dla Ady czy to jest wielofunkcyjny czy jak to teraz wygląda?
Mnie się też podoba ten Roan 4runner tylko kurde na żywo go nigdzie nie można zobaczyć u Nas;/

reklama
Mnie przyszedł dziś krem na rozstępy elancyl. Nie mogę się wieczorku doczekać aż się wysmaruję. 107 zł za 400 ml - dobra cena mi się trafiła. W aptece jak pytałam to pani mi zaproponowała 150 ml za 137 :szok:

Mnie przyszedł dziś krem na rozstępy elancyl. Nie mogę się wieczorku doczekać aż się wysmaruję. 107 zł za 400 ml - dobra cena mi się trafiła. W aptece jak pytałam to pani mi zaproponowała 150 ml za 137 :szok:

a ja kupiłam ostatnio z avonu na rozstępy za 30zł, i też jestem zadowolona.

Też miałam Perfectę, ale już się skończyła. Też byłam w miarę zadowolona, ale stwierdziłam, że teraz, jak dziecko będzie szybciej rosło to zainwestuję. Poza tym krem to zadośćuczynienie od mojego męża za dzień kobiet i to co po nim nastąpiło :-D

ania aneczka - kupiłam w zasadzie dla drugiego:-D Bo gdyby mi nie ukradli to bym sie go nie pozbywała, a że cena jest super okazyjna, to M mnie du pchnął do tego zakupu :-D Mam do niego sporo dotatków, więc zdecydowałam ze kupię. Teraz tylko sie zastanawiam, czy dokupić do niego gondolę czy kupić tani używany wózek na paskach. Ada bardzo krótko jedzziła w gondoli.

Kasia - zobacz to był za 650 zł, ale nikt nie kupił, jesli nie masz oporów przed uzywką, a widac w fajnym stanie, na gwarancji to to jest bardzo fajna oferta. Ja wózek widziałam na żywo, pisałam już ze sasiadka go ma. Włąśnie przesadziła małą do spacerówki:tak: WÓZEK Roan 4Runner (2202813420) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

albo ten, na czarnym stelazu http://allegro.pl/bebe-beni-4-runer-wozek-gleboko-spacerowy-4runner-i2199527531.html

Ostatnia edycja:
miom zdaniem jak rozstępy mają wyjść to wyjdą i nawet krem za 1000zł nie pomoże, ja w 3mc miałam na plusie 1,5+ kg , a w ciągu 2 dni rozstępy wylazły mi na cały brzuch.. gdzie nie gdzie były aż czarne :baffled: więc myślę że jeśli nie ma się predyspozycji genetycznych do rozstępów to istnieje mały procent aby coś się pojawiło. Ale smarować się i tak nie zaszkodzi, jak nie mam kremu na rozstępy do smaruję się zwykłym balsamem, bo skóra czy tak czy tak musi być ciągle nawilżana a mi już rozstępów wystarczy :eek:

reklama
Do góry