reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
Ania , pewnie że wystarczy :) chodzi o to w tym wszystkim żeby skórę zrobić dobrze nawilżoną i elastyczną , i tak jak mówi nadalka i justa jak będą miały wyjść to wyjdą ... nawet jak się będziemy smarować kremami dla bogów :tak:

ja sie smaruje i kremem na rozstępy i oliwką i co:szok: rozstępy wychodzą...moja ginka mi mówiła, że i tak wyjda bo mam do nich skłonności nawet jak schudłam przed ciążą to mi się pojawiły potem zeszły trochę a teraz znowu wychodzą...ale nie poddaję się i nadal smaruję :tak:

Eve no ty pisałaś, że jesteś /byłaś z tego wózka zadowolona. A cena nprawdę dobre a skoro macie dodatki no to się opłaca, ekonomicznie i wiesz już co kupujesz:)
Fajnie:)
Ja pewnie zostanę przy JEDO bo innych nie widziałam na żywo a w ciemno ciężko mi kupować.

miom zdaniem jak rozstępy mają wyjść to wyjdą i nawet krem za 1000zł nie pomoże, ja w 3mc miałam na plusie 1,5+ kg , a w ciągu 2 dni rozstępy wylazły mi na cały brzuch.. gdzie nie gdzie były aż czarne :baffled: więc myślę że jeśli nie ma się predyspozycji genetycznych do rozstępów to istnieje mały procent aby coś się pojawiło. Ale smarować się i tak nie zaszkodzi, jak nie mam kremu na rozstępy do smaruję się zwykłym balsamem, bo skóra czy tak czy tak musi być ciągle nawilżana a mi już rozstępów wystarczy :eek:

Ja na szczęście spory zapas skóry miałam jeszcze z okresu jak schudłam, teraz się tylko spowrotem napełnia i pewnie tylko dlatego mi nowe nie wychodzą.

twilight ja tak samo bzucho jak u nastolatki gładki (przynajmniej na razie przez zapas skóry)
ale uda i cycuchy to rozstępy mam ale to po mojej radykalnej diecie :) zobaczymy czy teraz też nie wyjdą

reklama
ja jako nastolatka dostałam rozstępó na udach i piersiach. Na brzuchu wyszły mi w pierwszej ciąży a smarowałam kremami 2 razy dziennie :-( poprostu mam skłonności do rozstępów i zande kremy nie uchronią przed tym.

stosowałam perfecta mama i pharmaceris

Do góry