reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

aiwpa dokładnie zgadzam się z Darią że dla mnie one sa takie same tylko kolory inne

natkusia czyli polecasz tego rogala a jakie on ma wypełnienie?
edit: doczytałam ze granulat czyli takie kulki jakby w środku?

kuleczki są ale nie są wyczuwalne w trakcie snu działają uspokajająco ja też bardzo bardzo bardzo polecam taką poduchę... mój mężulek się śmieje co wieczór " no tak znowu do fumfla się przytula a nie do mnie" :-D

A co do leżaczków to najlepszy jest ten leżaczek, który podajecie z FP :-) ja go nie kupuję bo mam dużo osób do prezentów więc ktoś nam go sprawi hehe ;-)

Natkusia a czy nie mogła by jedna osoba z Twojej listy osób do prezentów mi sprezentować takiego leżaczka ?:-D

reklama
Agucha jak sprawią nam dwa to jeden Ci odpalę ;-)

Eve dzięki :-) ale chyba zostanę przy swoim bo ma zakres temp do 100st a Twój do 43. Tym moim mogę też zmierzyć wodę do kąpieli, mleko, otoczenie itd i jak taki kupię to też na tym mi zależy.

Ann jest jak normalna poduszka, układa się fajnie do ciała, w niczym nie przeszkadza i w stosunku do tego gdzie go ugniatasz tam robi się wklęsły troszkę a jak noge np zabierzesz to raca do swoich rozmiarów, wiesz o co mi chodzi :confused:;-) na pewno nie będziesz żałowała zakupu... ja nie żałuję wręcz przeciwnie no i bóle pleców mi minęły....

Ann Agucha już wszystko napisała.. Poduszka w ogóle nie szeleści i jest rewelacyjna, na pewno nie będziesz żałować :-)

Agucha to jesteśmy umówione ;-)

reklama
joasiah - napisałam maila i babka mi odpisała tak: Ta informacja tak naprawdę nie miała jeszcze w żadnej sytuacji miejsca. Jeżeli faktycznie braknie tkaniny z danego wzoru , to kontaktujemy się mailowo lub telefonicznie z kupującym w celu podjęcia decyzji o ewentualnym wyborze innego wzoru lub o przełożeniu przesyłki np. o 2 dni.Wzór JEŻYK jest dostępny w dużych ilościach :-)

także luzik :))
no jezyk jest cudny :))
natkusia, agucha dzięki ;**

Do góry