reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
natkusia - spoko, mój też mierzy temp otoczenia. Na temp mleka mi nie zależy bo ja uzywałam podgrzewacza i teraz też będę jesli będzie taka konieczność.

DariaN - ja mam jakiś uniwersalny, ale butelki TT sie mieszczą, bo one szerokie są. Zależało mi na cenie, bo nie wiedziałam czy mi się w ogólę przyda. Pamiętam, że przyszedł i podstawka była połamana i M zrobił zdjecie i przysłali mi za darmo drugi, i ten poprzedni dałam sąsiadce, bo cały działał, tylko podstawka była złamana. Bez problemu mozna było skleoić, bo to w niczym nie przeszkadzało - ale firma sie super zachowała.

Sterylizatora w ogóle nie miałam, choć Ada była butelkowa. Mikrofali też nie mam obecnie wiec tam też nie sterylizowałam, wyparzałam butelki w garnku z wodą,później już coraz rzadziej. Mój podgrzewacz kosztował chyba 30 zł

a w ogóle czy ten sterylizator to jest potrzebny czy takie widzi mi się :)
no bo tak jak mówisz można wyparzyć butelki gorącą wodą a zresztą później to też chyba lepiej dzieciaczka przyzwyczajać niż w takich sterylnych warunkach przetrzymywać (tak mi się przynajmniej wydaje). No mikrofali to też nie mam i jakoś nie mam zamiaru kupić R nie jada z mikrofali a mi też jakoś nie potrzebna :)

agucha - te które Ci sie lepiej podbają :tak: Ja kupię TT byłam zadowolna, fajnie leżą w ręce, a później dziecku się fajne trzyma ją w rączkach samemu. Ale to raczej ta sama "klasa".

DariaN - ja tez nie mam mikrofali. Ja napewno sterylizatora nie kupię, nie potrzebny mi.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry