reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Joasiah ten implast za 199zl jest okropnie wyblakły i nie ma odblaskow na gondoli i spacerowce, nie warto bo widac ze mocno jezdzony:(
Znow ten x-lander jest stary jak swiat, tam mi sie wydaje:(
Ale ten opisany spacerowka i gondolka implast tez czerwony jest ok tylko musisz pilnowac aukcji:) powiedz kochana do jakiej kwooty cie wozek interesuje i jaki mniej wiecej to cos popytam kolezanki i poszukam czegos:)

Ja juz swoj niestety sprzedalam, choc zachecalam do kupna bo chetnych bylo ohohoh:) sama sie zdziwilam ze tak szybko bo 3 dni aukcje mialam no ale i wozek w super stanie:) Sprzedalismy tylko dlatego ze kupilismy super okazjonalnie Mutsy:) no i nie zaluje bo dolozylam nie duzo i mam nowszy wozek:)

Ale ja caly czas siedze w wozkach bo czasami kolezankom sprzedaje to popytam co i jak:) popodsylam Wam linki:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Agucha nie wiem czy to przeczytasz ale oglądałam właśnie koszule do karmienia i jak zobaczyłam wzór pszczółki to od razu pomyślałąm o Tobie i o Twoich :pszczółkach" Co ty na to?:-)

Fasolinka wózek jakby się dało to jak najtaniej po prostu
ale mam myślenie na niedzielę z tym wózkiem z komisu
bo on dodatkowo ma fotelik taki do samochodu co prawda jakiś tam no name ale jest

Eve zatrzaski popytaj się u szewca mają czasami takie maszyny co robi zatrzaski

mam pytanie do doświadczonych mam....juz gdzies byl ten temat ale gdybym miala przejzec wszystkie strony to bym do wigili czytala :) jakiej firmy termometr polecacie???

reklama
sabib co do termometrów to szczerze ja ufam tylko i wyłącznie rtęciowym, na elektronicznych sie zawiodłam nie raz.
zyrraffka pieluchy kupowałam w zwykłym sklepie dla dzieci, po przepraniu były ok. Ostatnio też widziałam flanelowe i chyba kilka kupie bo były takie fajne mięciutkie.

Do góry