reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

joasia - ja bym stawiała na taką kolejność: x-lander, tako, espiro i ten ostatni. Ale jak widac nie trzena dawać niewiadomo jakich pieniedzy, by coś fajnego upolować i sie nie mordować z czołgiem :tak:

fasolinka - no córcia widac zadowolona, ze będzie rodzeństwo w tej bryce wozić :-D

reklama
joasiah - myśle, ze cena ok, lepiej byłoby znaleźć jakiś w okolicy i móc zobaczyć, bo to zawsze używany a ludzie rózne rzeczy piszą. Ale trafiają sie fajne okazje, jest jeszcze trochę czasu mozesz sobie obserwować rynek wózkowy :tak:

Ania-aneczka dzięki za linka! Ta co podesłalaś to akurat też nie za bardzo mi podchodzi, ale gość ma też inne takie co ujdą ;-)

Fasolinka świetny wózeczek. Widać, że młoda ma radochę :-)

joasiah - moze byś sie z fasolinką jakoś mogła dogadać, "po starej znajomości" :-D A jak nie to prosić o dodatkowe zdjęcia na maila, zadawać pytania, wkńcu to twoje pieniądzę przeznaczasz na zakup. Powodzenia. A moze ten tako od koleżanki?? fajny jest.

A teraz znów moje dylematy. Otóż, która torba do wózka wydaje sie wam najfajniejsze (prośba by nie sugerować sie narazie ceną). Najbardziej zalezy mi na dopasoaniu koloru (szara/grafit z ewentualnie morskimi/turkusowymi dodatkami). Oryginalna jene byłaby idealna, ale jest bardzo droga i bez sensu tyle dawać za torbę. Wyglada tak: http://allegro.pl/torba-do-wozkow-jane-j02-szara-nowa-i2214389561.html

Więc wybrałam takie alternatywy: http://allegro.pl/abc-design-torba-na-akcesoria-na-ramie-i-do-wozka-i2206768836.html też sporo, ale ma te karabińczyki i mozna zabiąć na raczce wózka, tak, ze nie opadnie, wiecie o co chodzi.

taka: http://allegro.pl/idealne-kuferki-do-twojego-wozka-w-niskiej-cenie-i2209924234.html model 2 lub 4. Bardzo mi sie podoba jedna i druga ale nie mają tych zatrzasków, chyba ze bym sama dorobiła i cena też fajna, nie??

i taka, ale ta najmniej: http://allegro.pl/ekskluzywna-torba-do-wozka-38-wzorow-fun-baby-i2213060272.html kol. grafit lub 28.

Ostatnia edycja:
EVE podobają mi się te ostatnie torby
ja bym wzięła jakąs z kwiatami fajnie by to ożywiło :)

fasolinka już sprzedała swój wózek
trochę załuję ze się zagapiłam no ale cóż :)

Uuuu to szybko jej sie udało sprzedać :tak: Ja sie nad tą za 49 zł zastanawiam ale ten wzór 4, sama nie wiem. A wiecie czy można dorobić takie zatrzaski i gdzie sie to robi??

fasolinka gratuluję zakupu, śliczny wózeczek:)
joasiah - myśmy ostatnio z mężem robili obserwację wózków ( tj. ilości poszczególnych marek w parku na spacerku) i tak jak wygrywał x- lander , tak zaraz za nim był właśnie tako - z tego co rozmawiałam z doświadczonymi mamuśkami to jest bardzo fajny:):) no i cenowo też są ok:)
Evw a mnie się te ostatnie podobają , takie tradycyjne ale będą do wszystkiego pasowały i się solidne i pakowne wydają:)

reklama
a wiecie ze zaszłam do naszego komisu i zobaczyłam wózeczek
gondolka przekładana przód tył i tak samo spacerówka
do tego jest dołączony fotelik
kolorki jasne bo szaro niebieskie
i cena 400 zł
widać że stelaż nie zniszczony w środku gondolka jest bialutka nic nie żołte (bo nawet kolezanki poprosiłam żeby zajrzała i zobaczyła)
z tyłu ma amortyzatory a z przodu dwa kołka obracane
i pompowane koła
nawet mi się spodobał i męzowi

Do góry