reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Eve , to jest może 35% tego co mam ... ale tak to jest ;) jedna koleżanka z dzieckiem ,druga z dzieckiem , i im maluszki wyrastają i nie mają gdzie ciuszków trzymać ;p to dostaje co tydzien co dwa , worek pełen ciuchów albo karton :-D jeszcze ani jednego ciuszka nie kupiłam ... no prócz na allegro raz mi się zdarzyło :p
jejku pozazdrościć kiedy ty zdazysz w to wszystko ubrać swoją królewnę :tak: to ja dla dwójki takiej ilości ciuszków nei mam co ty, ale dobrze jak masz od kogo dosatawać to nic tylko się cieszyć i brać :tak: a te bluzy z uszkami po prostu wymiatają :-)

a ja mam dylemat
koleżanka ma taki wózek do sprzedania w sumie za symboliczną cenę
Wózek Tako City Voyager (2216090298) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
cos w tym stylu
nie wiem czy brać od niej ten wózek czy kupić jakąś używkę z allegro za nie wiem 500 zł
bo nie ukrywam że potrzebna mi jest gondolka bo i tak spacerówke pewnie kupię lżejszą ale jakaś tam stoi nawet w piwnicy
i tak się własnie waham bo sama nie wiem czego chcę

powiem tak, jeżeli nie zalezy ci na skrętnych kołach z przodu i sztywnej osobnej gondoli no to może warto...zależy za jaką cenę koleżanka chce sprzedać a za jaką wy chcecie kupić wózek bo na allegro jest wiele okazji na całkiem fajne wózki...ja patrzę głównie na to żeby moje maluchy miały osobne gondolki i siedziska w spacerówce no i żeby były to usztywniane gondolki bo taka gondola nakładana na spacerówkę to powoduje że wózek jest ciężki bo jakby nie było pchasz i głęboką wersję i spacerową....nie wiem przemyśl to wszytsko zależy od tego na czym ci zależy i czy oczywiście finansowo dacie radę bo niektórzy moga marzyć o niebieskich migdałach a tak naprawdę ich nie stać i to też jest zrozumiałe...ja sama kupuję używany wózek dla maluchów ale cena jest dużo niższa niż nowego wózka a wózek wygląda jak nówka...nie podejmuj pochopnie decyzji przemyśl za i przeciw.... trzymam kciuki... a co do spacerówki na pewno wymienisz na lżejszą każda tak zrobi ale tego nie robi się od razu tylko zapewne jakiś czas i w tej będziesz wozić więc...no musisz zdecydować sama,....powodzenia :-)

a o to moja paczka od naszego sprzedawcy:
2012-03-23 13.38.07.jpg2012-03-23 13.38.38.jpg2012-03-23 13.38.47.jpgniby nic takiego a 220 zł nie moje :szok:

reklama
dziewczyny ale wy szalejecie z zakupami ,hohho :-) wszystko super :-) ja moze jutro meza wyciagne i pojedziemy zobaczyc posciel :-)
wika gdzie ten twoj maz upolował takie spodnie??? wlasnie takie na lato bym chciala ale nigdzie nie widzialam :-) moze tez mam w poblizu taki sklepik :-)

Wika fajnie masz z mężem :-) Też muszę mojego na jakieś zakupki zaprosić ;-) Mojemu się kilka razy zdarzyło kupować mi ubrania bez mojej obecności i za każdym razem trafiał w 10.

Wiecie co, oglądałam koszule do karmienia. NIC MI SIĘ NIE PODOBA! Wszystko jakieś takie szare, a jak kolory to takie w których wyglądam tak, że bez kija nie podchodź :confused2::dry:. A oczywiście te, które mi się podobają mają jakieś bajońskie ceny :confused2:. Kiepsko to widzę

joasiah ja też mam wózek z miękką gondolką.. nie jest ciężki bo z wkładką 16kg a te droższe wersje ok 14kg.. i też dałam 300zł.. niestety finanse raczej na rozpustę nie pozwoliły..

agucha super zakupy.. już coraz bliżej :)

twilight ja kupiłam sobie zwykłe szare takie, myslę że raczej i tak nikt nie bedzie mnie oglądał jak bedę karmić..

koleżanka chce za ten wózeczek 100 zł
ostatnio prowadziłam go razem z jej synkiem
nie powiem on się prowadzi nawet nieźle i płynnie prawdę powiedziawszy
w tym momencie nie stac mnie na wózek za 600 zł bo muszę jeszcze łóżeczko materacyk i ciuszki bo nic nie mam

Miękkiej gondoli bym sie chyba aż tak nie czepiała, bo przecież dziecko przyjdzie na świat w lecie, ale osobiście bym nie chciała takiej gondoli. Wózek również nie w moim stylu i niestety waga to już w ogóle klops. Jeśli nie musisz nosić to luz. Za ta cenę mozna zaryzykować.

Nadalka ja w ogóle nienawidzę koszul nocych :dry: Śpię albo w t-shircie, albo w takich satynowych ledwo za dupcię. Tym bardziej wolałabym mieć coś, co choć trochę mi się będzie podobać :-(

Sabib, spodnie są z Happy Mum... ceny Ci nie powiem, bo M. zabrał rachunek, bo musiał oddać sukienkę:tak:

kurcze ja śpię w koszuli ale tak jak Twilight w satynowej.... no ale na czas porodu i potem karmienia to jednak te bawełniane są fajniejsze... mnie w każdej z tych koszul nocnych wkurza to, że mają takie śmieszne obrazki na sobie.... jak nie kwiatuszki, serduszka, to zwierzątka albo postaci z bajek:szok::szok: no ja pierdziu... a jak jest jakaś fajna, to cena kosmos:eek:

reklama
Eve ja mieszkam na parterze więc nie będę go znosiła i wnosiła
jedynie co to te 3 schodki z klatki
mnie właściwie chodzi o to żeby przejeżdzić tylko zimę bo i tak potem już dzieć duzy i do spacerówki się przesiądzie

agucha jakie zakupy poczyniłaś super !!

co do koszul to ja jedną dostałam od koleżanki
i jeszcze mam dwie jak byłam z zuzią w ciązy
bo to takie zwykle rozpinane i w domu spałam czasem więc to mi odpada do zakupienia

Do góry