reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Róża - śliczny ten Twój wózeczek, jakie hitowe kolorki:):)
Darian - a Ty znów na jakieś okazje wpadłaś?? super zakupki
Mońcia - jejjjjj cudne te bluzy pluszowe, fajnie mieć maluszki w otoczeniu bo zawsze coś wpadnie tu i tam - wiem coś o tym:)
Betuńka - cudne te materiały , a jaką piękną pościel można z tego wyprodukować:)
Kosinka - śliczna kołyska:)

reklama
Róża - śliczny ten Twój wózeczek, jakie hitowe kolorki:):)
Darian - a Ty znów na jakieś okazje wpadłaś?? super zakupki
Mońcia - jejjjjj cudne te bluzy pluszowe, fajnie mieć maluszki w otoczeniu bo zawsze coś wpadnie tu i tam - wiem coś o tym:)
Betuńka - cudne te materiały , a jaką piękną pościel można z tego wyprodukować:)
Kosinka - śliczna kołyska:)

żeby się nie powtarzać podpisuję się pod każdym tym słowem :tak:

Dziewczyny szacun dla Was takie kolekcje, takie zakupki no no no nic tylko pozazdrościć, ale tak to jest zobaczy się coś pięknego i jak tu się oprzeć hehehe
Róża wózek mega naprawdę śliczne kolorki:-)

a ja właśnie dostałam przesyłke od ulubionego sprzedawcy :-) mega duża paczka, jak wrócę ze spacerku pochwalę się zdjęciami :-)

Mońcia , ale kolejka wow !! Szkoda, ze ja nie mam koleżanek, które by ciuszki dały:)

Eve oczywiście, że się nie gniewam. Skąd Ci to do głowy przyszło hihih:) no coś Ty :) Ja w ogóle nie wiedziałam, że masz taką opcję z poprzednim wózkiem i powiem Ci, że uważam że dobrze zrobiłaś i zrobiłabym tak samo:)
A ja na Jedo i tak jestem zdecydowana bo innych nawet nie widziałam bo nie ma u nas zbytnio wyboru. Wiesz jak to jest, każdy chce najlepiej dla siebie i się martwi czy będzie wszystko dobrze heh :) ale za każdym razem jak jestem w sklepie i biorę sobie jedo to się utwierdzam w przekonaniu, ze nie ma konkurencji w swej cenie ;)
Mamuśki , które mają dwójkę dzieci to jak rozwiążecie sprawę wózków? Każde dziecko będzie miało swój wózek? ale wtedy dwie ręcę nie wystarczą;)

no jakie piękne ciuszki! Wszystkie!!!

Ja wczoraj zrobiłam trochę zakupów w Smyku (Eve:-D:-D:-Dtrochę z Ciebie zgapiłam:-D:-D), ale to dla Igusia bluzeczki na kr rękaw :)

No i mój prezent od M.

W środę M. był w Warszawie na pomiarach i miał prawie 3 h przerwy między jednym a drugim... no i poszedł do CH i kupił mi::

Zobacz załącznik 449854Zobacz załącznik 449855

Jak byliśmy ostatnio na zakupach dla Igusia to też chciałąm sobie kupić jakąś sukienkę, bo szykują nam się 3 duże imprezy rodzinne, no ale sklep z ciuchami ciążowymi zamknięty a mnie sie już nie chciało latać po galerii w poszukiwaniu jakieś tuniki:no: no i trochę zła przyjechałam, ze nic sobie nie kupiłam :(|

Ale M. stanął na wysokości zadania :) Zreszta jestem w mega szoku, bo on nigdy mi nie kupił żadnego ciucha:no::no:

Spodnie są super, idealnie pasują, na pewno przechodzę w nich całe lato:tak::tak: ale sukienkę trzeba oddać, bo w biuście za ciasna a dół za bardzo szeroki.. wisi jak worek:confused::confused: Zresztą M. tak się dogadał ze sklepową, ze bez problemu przyjmie. ;-)

reklama
Mońcia gdzie takie upolowałas?
sliczne są

a ja mam dylemat
koleżanka ma taki wózek do sprzedania w sumie za symboliczną cenę
Wózek Tako City Voyager (2216090298) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
cos w tym stylu
nie wiem czy brać od niej ten wózek czy kupić jakąś używkę z allegro za nie wiem 500 zł
bo nie ukrywam że potrzebna mi jest gondolka bo i tak spacerówke pewnie kupię lżejszą ale jakaś tam stoi nawet w piwnicy
i tak się własnie waham bo sama nie wiem czego chcę

rozumiem joasiah że o wózek chodzi tak ???
no do mnie osobiście nie przemawia ten wózek - nie wiem co na to inne dziewczyny.
on nie ma nawet sztywnej gondoli tylko taką wkładkę na spacerówkę o ile dobrze pamiętam. jeśli ci to nie przeszkadza to oczywiście odkup sobie od niej ten wózek :) coś takiego na allegro moja kuzynka (ma termin na kwietnia) zamówiła za nie całe 600 zł w zestawie z fotelikiem :)
ja osobiście wolałabym jakąś konkretniejszą gondolę nawet jeśli miałaby to być używka, ale to kwestia gustu :)

Do góry