reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Kopfer wszystko sie zgadza:tak: Wiele zależy od dobrej woli sprzedającego. U nas przy tym pierwszym foteliku, M. sam zapytał się sprzedawcy, czy pokaże nam jak prawidłowo zamocować fotelik. A przy tym drugim foteliku to już sprzedawca sam zaproponował, ze trzeba przymierzyć kilka foteików do tapicerki, bo nie wszystkie do każdego samochodu pasują

reklama
hahaha dzięki dziewczyny, miło mi, że trafiłam w Wasze gusta hhihi
Wika, a jak mnie wczoraj Twilight uświadomiła kolor mojej koszulki jest MALINOWY :D no too przecież.... ;D

Daria widze wyprawka godna ksiezniczki!

Ann komoda zapelniona! Paka musiala byc olbrzymia; biedni Ci kurierzy! A tak z ciekawosci, to juz masz wszystko z kosmetykow i rzeczy higienicznych czy bedziesz cos jeszcze domawiac?

Betunka sliczne te materialy!!! Ty to zawsze takie cuda znajdziesz! Pytalam o ceny: rożki miękkie bez falbanki (w zależności od rodzaju bawełny): polska P/... - 29 PLN i francuska F/... - 39 PLN. Nie chcialam kupowac rozka, ale jak sie tu oprzec?!

Wika a gdzie kupilas ta koszule z serduszkami i szlafrok? Nie moge nigdzie znalezc cienkiego szlafroka... Ja mam dwie koszule do karmienia firmy Dobranocka. A Wy ile zamierzacie wziasc w sumie do szpitala?

Zobacz załącznik 458014 Zobacz załącznik 458015

Wczoraj wybralam sie do C&A po jakies tuniki z krotkim rekawem i trafilam na promocje -25% na wszystko! Dla siebie nic oczywiscie nie znalazlam - na wieszakach same czarne i szare burki :baffled: ale za to dla Orzeszka.
1.jpg2.jpg4.jpg5.jpg3.jpg

Wczorajwieczorem zasiadlam do komputera z ambitnym planem zamowienia przez internet lozeczka, materacyka i wozka; a skonczylo sie na zamowieniu karmy dla psow... :sorry: Moze dzis wena zakupowa dopisze.

Dziekuje dziewczyny! Mysza a wiesz, ze dopiero jak napisalas o tej paseczkowej kolekcji, to do mnie dotarlo, ze faktycznie bedzie pasiasto!!! Juz mialam w sumie z ubranek nic nie kupowac, ale po ostatnim przegladzie stwierdzilam, ze wszystko mam albo biale, albo niebieskie, albo zielone, wiec kupilam troche kolorkow.

A wracajac do rozkow; mozna je rozlozyc na plasko, zeby pozniej uzywac ich np. jako kocyka?

Patili- właśnie na płasko można więc ja używałam długo i często jako kocyk do przykrycia albo położenia na nim dzieciaka - bardzo praktyczne. Musze dokupić dwa bo tamte mi się po babciach rozeszły i juz tam zostaną bo im się przydadzą znowu :tak:. Fajne te ciuszki z C&A. To była taka jednodniowa wyprzedaż czy jakaś sezonowa bo bym się też wybrała i looknęła

Mysza - wcześniej wstawiłam link do aukcji allegro właśnie z tej firmy i tam widziałam że te rożki miękkie we wszystkich kolorach są dostępne po 29,90 a na tej stronie którą pokazujesz to w cenie 29 są tylko 3 kolory a inne po 39. Mała różnica ale zawsze to coś ;-)
tu masz jeszcze raz link do aukcji
Becik ROŻEK PRODUCENT BLANCA Sklep Bielsko-Biała (2287496388) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

A koszule nocne fajne i ta malinowa wymiata no i znowu mnie kusi :-p:-D

reklama
Do góry