reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Mysza, my kupiliśmy wczoraj biegówkę dla Igusia :) Początek wczoraj nie był zły :) Poradził sobie :) Mam nadzieję, ze chętnie będzie jeżdził :)

Polcia
rewelacyjny komplecik :)

dziewczyny, mam pytanie. Jak przyjdzie nam wychodzić ze szpitala w taką pogodę jak dzisiaj, to w co ubierzecie Maleństwa??

reklama
No jakiś welurowy, czy polarkowy pajacyk załatwia sprawę. Czapeczka obowiązkowa i kocyk mimo wszystko, bo u nas dziś wieje.

Wika ja też jak będzie taka pogoda to mam jeden welurowy pajacyk po siostrze, ale malutki na 56 no i skarpetki czapencja i wiadomo kocyk:) A jak będzie cieplej to lżejszego pajaca i czapkę i tez kocyk :)

ja na chłodniejszy dzień w razie czego mam taki dresik 2367995207.jpg

no to ja się chwalę stanikami :D :)

te w HM - polecam !! są takie wygodne i tak ładnie leżą że byłam w szoku że bawełniane zwykłe miękkie staniki mogą tak ładnie leżeć :)

hmprod

no i ten , taki ładny biust też w nim że ulala :D

CaffeLatte.jpg

reklama
Do góry