reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Mysza - Franek biegowy juz ma i coraz lepiej mu idzie a ten bolid to takie raczej marzenie ojca a nie synusia :-D - ale zadowoleni będą pewnie oboje :)

Mońcia - fajne staniczki, a te z H&M to takie typowe do karmienia i z działu dla mam?

reklama
Kasiadom powiedz mi ten wózek który zamowiłas, jestes z niego zadowolona, wszystko się zgadza z opisem? Bo spodobał mi się ten wózeczek tylko kolor niebieski i nie wiem czy nie zamówic go. Ale chciałabym żebyś cos więcej mi napisała jak masz go juz w domciu bo boję się tak w ciemno zamowic...:-)

Eva myślisz że można go zamówić czy może lepiej się jeszcze za czymś innym rozejrzeć?
Ty jesteś widzę fachmistrz w tych sprawach dlatego bardzo liczę się z Twoim zdaniem na ten temat, tym bardziej że ja to zielona w tych sprawach jestem :-)

mój dzisiejszy zakup dla córci nie mogłam sie powstrzymać
2381566344_1.jpg

Daria - piękne te buciki:)

Eve - to nawet na spacerku zwracasz uwagę, jakie wózki Cię mijają. Ja na Twoim miejscu otworzyłabym sklep z wózkami, skoro masz tyle wiedzy i wzbudzasz w nas zaufanie, to będzie Ci się łatwo sprzedawać, a my -mamy z forum - będziemy zamawiać u Ciebie foteliki:tak::-D
Czyż rto nie piekny plan?

Jezu dziewczyny, nie przeceniajcie mnie :-D Ja lubie wózki, porstu lubię na nie patrzeć i patrzę nawet jak jade autem, co nieraz nie jest dobre :-D Na urlopie w Chorwacji mój M miał mnie już dosyć bo robiłąm ranking popularności wózków :-D

justyna
- poczekajmy co kasia napisze w sprawie wózka, moze ma go już w domciu. Ja nawet ten jej kolor wodziałam na spacerze - cappucino . Myślę, że jesli wyposażenie, wygląd spełnia Twoje oczekiwania odnośnie wózka to pewnie warto go zamówić, bo cena jest bardzo dobra. Sama sie nad wózkiem długo zastanawiam i zmieniałam zdanie, pytałam i radziłam się ale decyzję podjęłam sama po uwzględnieniu wszystkich plusów i minusów.

DariaN - w mojej dzielnicy jeździ 1 rider ale z gongolo-fotelikiem matrix a ostatnio mega zaskoczenie - bo widziałam tridera z kremowym transporterem :tak:
p.s Buciki urocze i słodkie, jak dla Księzniczki przystało.

reklama
Daria - śliczne te buciki, ja właśnie muszę leciec kupić coś dla Niny bo zgubiłam jej jednego trampka :-D Wypadł mi z koszyka pod wózkiem. Dobrze, że to z primarka i grosze kosztowały :tak:

Do góry